Nye fælge fra ALCAR

  • AEZ med to nye design og fire farvevariationer
  • DOTZ med tre nye design og seks farvevariationer
  • DOTZ Suzuka i en ny farve og fire nye dimensioner
  • DEZENT med ny farve og specifikationer i TR designet
  • Næsten alle fælge er ABE/ECE godkendt
  • Leveres fra foråret 2021 

ALCAR starter det nye år 2021 med et designfyrværkeri. Med fem nye design og i alt tolv farvevarianter tilbydes bilentusiaster en bred vifte af muligheder for at forfine deres køretøj med fælge fra næste forår. Anvendelsesmulighederne spænder fra mellemklassen til luksusklassemodeller. Næsten alle fælge er ECE- og ABE-godkendt.

AEZ Wheels

AEZ Leipzig

Til premium-segment SUV'er

Den nye AEZ Leipzig i Y-eger-designet er udviklet til ”De store drenge” i SUV-segmentet. Den tyske fælgfabrikants udviklingsafdeling har fokuseret på ECE-godkendelse i alle dimensioner fra 20 til 22 tommer på de store SUV'er i premium-segmentet, såsom Porsche Cayenne, BMW X5 og X6 , Range Rover og Range Rover Sport.

AEZ Aruba

Elegant sportslighed i mellemklassen.

Den nye Aruba-fælg fra AEZ står for afslapning og kompromisløs køreglæde. Den tyske premiumfælgproducent AEZ har en ny fælg med ECE-godkendelse i sortimentet, især til modeller i mellemklassen. Med sine forskellige designelementer som multi-eger, der kommer i et V-eger design, mangfoldighed og tredimensionalitet.

DOTZ WHEELS

DOTZ LagunaSeca

Krydsegerperformance.

I farvevariationerne gunmetal og gunmetal/poleret er det nye krydseger-design udviklet til mellemklasse-og øvre mellemklassebiler. Startende med bilmodeller som BMW 3, BMW 4, BMW 5 til BMW 8 samt Audi A3 til Audi A7, tilbyder det nye ECE-godkendte DOTZ-design optimale betingelser for skift af fælge i foråret 2021.

DOTZ Spa

Den stilfulde krydsegerfælg til kompakt- og mellemklassen.

Et asymmetrisk design med 10 eger med et dynamisk twist. DOTZ Spa er ligetil, universel og stilfuld med et strejf af aggressivitet og fås i farvevariationerne blank sort/poleret og matsort. Fra 7,5 x 17 ″ til 8 x 19 ″ er det et perfekt match til kompakt- og mellemklasse af forskellige bilmærker som VW Golf, VW Polo, Mazda 3, Ford Focus, Audi A3 og Seat Leon. For de fleste bilmodeller er denne fælg ECE-godkendt.

 

DOTZ Sepang blaze

Turbodynamik i højglanspoleret.

For første gang i DOTZs historie præsenterer vi ikke kun et udadvendt nyt fælgdesign i turbo-mesh-udseendet, men viser også med DOTZ Sepang blaze hvad der i øjeblikket er muligt inden for malingsteknologi. Kryds eger med en visuelt forskudt ydre “turbo ring” giver et sporty, perfekt match med kompakte biler som VW Golf, Ford Focus, Seat Leon, Audi A3 og Hyundai i30. Kun tilgængelig i dimensionen 8x19 tommer, Sepang blaze står for eksklusivitet i DOTZ-serien.

 

DOTZ Suzuka blaze

En speciel løsning i sølvfront poleret.

På grund af sin store succes er den allerede etablerede kant nu blevet udvidet til at omfatte farvevariationen i sølv med frontpolerede eger.

 

Kombinationen af en sølvfinish med en højglanspoleret overflade opnås med en specielt udviklet maling, der genererer den dobbelte glanseffekt ved hjælp af yderligere metalliske partikler. I øvrigt har DOTZ udvidet Suzuka-familien til at omfatte yderligere fire applikationer. Til bilmodellerne BMW 3 og BMW 4 fås nye ECE-fitments, inklusive smal/bred løsninger i dimensionerne 8x19, 8.5x19, 8x20 og 8.5x20. Alt i alt vil DOTZ tilbyde det sporty-elegante design fra foråret 2021 og fremefter i tre farvevarianter - blank sort, sort frontpoleret og sølvfrontpoleret.

DEZENT

TR fra DEZENT

Ny farvevariation. Ny ECE- og ABE-dimension.

DEZENT har udvidet sin produktportefølje af det sporty TR-design til at omfatte en farveopgradering og en yderligere vigtig dimension. På grund af den nye variation blank sort/poleret DEZENT TR dark rigtig godt sammen med alle almindelige bilfarver, hvilket giver en dynamisk kontrast på selve bilen. Ved at tilføje dimensionen 7,5x18 tommer har DEZENT udvidet anvendelsesmulighederne til ECE- og ABE-monteringer på bilmodeller som VW Golf, VW Passat, Seat Leon og Seat Altea, Skoda Oktavia og Skoda Oktavia Scout samt Mercedes A- og B-klasse.

 

Udvalget inkluderer i alt tre forskellige farver: sølv, blank sort og blank sort/poleret.

ECE betyder fri for synsgodkendelse.

Fælge med ECE-certifikat er helt fri for synsgodkendelse i hele Europa og kan derfor bruges uden videre. Derudover er disse normalt meget mere attraktive i pris og dermed det bedre alternativ til dyre originalfælge.

ALCAR 3D fælgkonfigurator. Den digitale fælggarderobe.

Detaljenøjagtigheden af 360 ° køretøjsvisningerne i ALCAR 3D Fælgkonfigurator er blevet forbedret yderligere på de nyeste køretøjsmodeller. Udvidet med alle nye design, kan det omfattende udvalg af fælge straks ses i fotorealistisk kvalitet på det ønskede køretøj. Brugeren modtager alle oplysninger om fælge, dæk og sensorer til overvågning af dæktryk. Det grønne "ANBEFALEDE" anbefalingsfilter indikerer, at valget er 100% teknisk testet, og at der ikke kræves yderligere bearbejdning af karrosseri.

Prøv det med det samme: ALCAR FÆLGKONFIGURATOR