ALCAR TPMS Top Banner

TPMS til biler

Den nye generation af ALCAR Plug&Drive sensorer

De nye ALCAR Plug&Drive sensorer er allerede programmerede og klar til brug. Dette sparer værkstederne for yderligere programmering. Med kun seks varianter af P&D sensorer dækker vi 96% af bilerne på det europæiske marked*. Udover at være "Plug and drive" kan disse sensorer endvidere programmeres somom de var en ALCAR Universal sensor. Og er endda blandt de aller hurtigste på markedet at programmere.

*af biler produceret fra 2018 og frem

Plug & Drive Sensor

 

Alle de nye ALCAR sensorer har vha. "smart battery managment" en stærkt forøget batterilevetid, og kan klare hastigheder på op til 300 km/t. Med den nye generation af ALCAR sensorer garanterer vi OE kvalitet. Alt er testet og certificeret af TÜV SÜD under meget strikse krav og konditioner.

 

Mere fleksibilitet til din forretning

Den nye ALCAR Universal Sensor giver maksimal fleksibilitet. ALCAR Universal Sensor kan programmeres til næsten 99% af bilparken*. ALCAR  Universal Sensor blandt de hurtigste at programmere på markedet. Derudover kan sensoren programmeres med flere eftermarkeds TPMS værktøjer. ALCAR Universal Sensor er tilgængelig med fire forskellige ventiler: clamp-in sølv, clamp-in sort, clamp-in grå samt snap-in sort.

*af biler produceret fra 2018 og frem

Alle de nye ALCAR sensorer har vha. "smart battery managment" en stærkt forøget batterilevetid, og kan klare hastigheder på op til 300 km/t. Med den nye generation af ALCAR sensorer garanterer vi OE kvalitet. Alt er testet og certificeret af TÜV SÜD under meget strikse krav og konditioner.

Det prisvenlige OE-sensor alternativ

Den nye ALCAR Single Sensor er en forprogrammeret sensor der kan vælges som alternativ til en OE-sensor. Fuldstændig identisk med OE-sensoren og 100% pålidelig og klar til brug. Alcar Single Sensoren tilbydes til de mest almindelige biler på det europæiske marked og er derfor et økonomisk alternativ for alle værksteder. Med ALCAR Single Sensoren satses der især på markedet for komplethjul og større volumenhandler.

Alle de nye ALCAR sensorer har vha. "smart battery managment" en stærkt forøget batterilevetid, og kan klare hastigheder på op til 300 km/t. Med den nye generation af ALCAR sensorer garanterer vi OE kvalitet. Alt er testet og certificeret af TÜV SÜD under meget strikse krav og konditioner.

Bredt OE-sensor sortiment

ALCAR fuldender sensor sortimentet med de mest almindelige og vigtigste OE-sensorer. I vores webshop, kan du finde en bred vifte af OE-sensorer fra mærker som Schrader, Continental/VDO, HUF/BH-Sens og Pacific.

Sensor monteringsvideo

 

Video med genlæringsprocedurer

 

ALCAR TECH600

For at fuldende virksomhedsløsningen, har ALCAR i samarbejde med BARTEC, verdens førende producent af TPMS-værktøjer, udviklet et nyt TPMS værktøj; ALCAR TECH600. ALCAR TECH600, er "næste generation" af TPMS-værktøjer. Udover diagnose og programmerings funktioner, har ALCAR TECH600 desuden en lang række af ekstra muligheder. Heriblandt; farvedisplay, WIFI, Bluetooth OBDII, trådløs opladning samt et robust og ergonomisk kabinet. I værktøjets simple menuopbygning kan man hurtigt navigere til skift af sprog, Opdatering via WiFi eller analysefunktioner med det trådløse OBDII modul. I bund og grund et værktøj der gør det daglige arbejde nemmere og hurtigere. Læg hertil at ALCAR TECH600 har automatisk sensor-identifikation, multi-programmering, ERP integration, en enorm database af genlæringsprocedurer og ikke mindst TRE års medfølgende licens til opdatering. Derudover kan man endda tilkøbe en licens der åbner for programmering af sensorer fra endnu flere af verdens største sensorproducenter.

 

Pakketilbud:

Pakketilbud HELT SPECIELT!

Den nye ALCAR TECH600 kan lige nu anskaffes i et pakketilbud til en uhørt lav pris i ALCAR Webshop

 

Det nye ALCAR TECH600 er det førende og hurtigste TPMS-værktøj på markedet lige nu. Sammen med  BARTEC har vi udviklet et TPMS-værktøj specielt designet til at gøre dit arbejde på værkstedet så nemt som overhovedet muligt. Automatisk sensor identifikation, multi-programmering, ERP integration og en omfattende database med genlæringsprocedurer. Ogabsolut ikke mindst, hele TRE års medfølgende licens til opdatering.

Nogle af fordelene ved de ny ALCAR TPMS sensorer og værktøjer:

  • Øget dækning af bilparken med Plug & Drive og Universal sensorerne
  • PT det hurtigste værktøj på markedet
  • Øget kompitabilitet med andre eftermarkeds TPMS-værktøjer.
  • Sensorerne er godkendt til kørsel med op til 300 km/t
  • TÜV-godkendt!

Se mere om pakketilbuddet i ALCAR Webshop.

KLAR TIL MULTIPROGRAMMERING

I samarbejde med BARTEC, verdens førende producent af TPMS -diagnostisk udstyr, sætter ALCAR nye standarder for TPMS -løsninger. Den samtidige programmering af fire ALCAR universelle sensorer med ALCAR TECH600 gør processen ikke kun hurtigere, men også mere bekvem og frem for alt mere sikker for alle specialværksteder. De løbende forbedringer af ALCAR -brancheløsningen er resultatet af industriel symbiose og har altid til formål at forbedre ydeevnen. Som specialiseret bilfirma kan du bruge årtiers viden til at spare tid og tjene penge.

 

 

ALCAR TECH350

ALCAR TECH350 er et proffesionelt TPMS-værktøj produceret af BARTEC, som er én af de førende indenfor produktion af TPMS-værktøjer. En omfattende database giver dig mulighed for at lave TPMS relaterede opgaver på alle biler, samt programmere alle ALCAR sensorer. Ved hjælp af det medfølgende OBD modul kan du lave genlæring samt diagnosticere TPMS fejlmeddelelser.

 

ALCAR VT57

Siden 2014 har mange ALCAR-kunder taget deres første TPMS-skridt med ALCAR VT56. Det store farvedisplay og en omfattende database formåede at overbevise kunderne. VT57 er nu udviklet på dette grundlag. Første gang med touchscreen-brugergrænseflade, 100 % OEM-sensordiagnosedækning, høj OBD-dækning, "Sync-ID" OBD-teknologi og meget mere. Konstante Live Sensor-opdateringer og muligheden for at forbinde Wi-Fi for at sikre, at VT57 har den seneste tilgængelige dækning. Med ALCAR VT57 kan du programmere alle ALCAR sensorer og alle større sensorproducenter.

 

Software & tilbehør

 

Opdateringer

Til BARTEC værktøjerne, TECH600 og TECH300 skal du bruge programmet "TPMSDesktop" på din PC, når du vil opdatere dit værktøj. Softwareopdateringer kan indeholde nye biler, nye genlæringsprocedurer, udvidet OBD-dækning eller nye programmeringskoder til ALCAR Universal Sensor. Ydermere giver TPMSDesktop dig mulighed for at overføre data til dit ERP-system, så du kan lagre kunders hjul, med tilhørende TPMS data.

Til ATEQ værktøjerne, VT-56 og VT-55 Skal du bruge programmet "webVT på din PC når du vil opdatere dit værktøj.

Licencer

Er licensen til dit værktøj udløbet? I ALCAR webshop, finder du muligheder for at forlænge din licens yderligere.

Opgraderinger

Til vores nyeste TPMS-værktøj: ALCAR TECH600 kan vi tilbyde en helt unik opgradering. Denne opgradering gør værktøjet i stand til at programmere en lang række af universal-sensorer fra flere af de førende producenter på markedet. Når du har købt opgraderingen og indtastet din licenskode, vil du få mulighed for at programmer universal-sensorer fra hhv.: Schrader, HUF/BH-Sens og Alligator udover selvfølgelig ALCAR sensorerne (ALCAR Sensor + ALCAR by Schrader).

Tilbehør til TPMS-værktøjer

Har du mistet eller beskadiget noget af dit tilbehør? ALCAR kan levere tilbehør til dit ATEQ eller BARTEC-værktøj.

ALCAR anbefaler at ved dækskifte, udskifter alle relevante dele af TPMS ventilen. Herved sikrer du at TPMS systemet fungerer optimalt.

Hos ALCAR har vi reservedele til de fleste TPMS sensorer på markedet - både OE-sensorer og eftermarkeds-sensorer. Via ALCAR TPMS configurator kan du blive guidet direkte til den rigtige reservedel.

Hvor snap-in (gummi) ventiler skal skiftes helt ved dækskifte, kan man for clamp-in (metal) ventiler, nøjes med at skifte enkelte komponenter. Pakningen bør altid skiftes, ventilkegle og ventilhætte bør kontrolleres ved enhver mulighed, og skiftes efter behov.

ALCARs omfattende række af TPMS service kits indeholder aller dele nødvendigt for at vedligeholde langt de fleste sensorer på markedet. Besøg ALCAR TPMS konfigurator når du er logget ind under Medlemmer for at finde lige præcis den del du mangler.

Med ALCARs TPMS Monteringsværktøj har du alt du skal bruge for at montere og justere TPMS sensorer i fælge. Sættet indeholder en kalibreret momentnøgle og tilhørende bits, skruetrækker til at isætte ventilkegler og desuden en Torx6 skruetrækker til ældre sensorer. Sættet har varenummer SKA001 og du finder det i webshoppen under Medlemmer.

ALCARs TPMS konfigurator er den perfekte hjælp til dine daglige TPMS opgaver. I konfiguratoren kan du finde alle oplysninger om alle sensorer, simpelt stillet op, men stadig fuldt detaljeret. Du kan søge på alle typer af sensorer, se genlæringsprocedurer (og printe dem ud) og du kan finde det helt rigtige service og vedligeholdelseskit. Struktureret, fuldt opdateret og lige til at gå til.

REGISTRER DIG NU UNDER MEDLEMMER  OG TAG ET KIG PÅ DINE MULIGHEDER!

 

Video komplet procedure 

 

Video med genlæringsprocedurer

         

Image Videos

         

De TRE mest almindelige genlæringsprocedurer

Auto Relearn – Bilen er selv istand til at fange nye ID'er på nye sensorer i hjulene. Det kræves kun at man kører en tur i bilen for at genlæringen sker. I nogle tilfælde (f.eks. BMW) er det dog nødvendigt at aktivere genlæring i bilens computer/informationssystem.

Tip: Start med at lade bilen holde slukket og aflåst i 20 minutter. Dette gør at bilens computer genstartes og dermed bliver modtagelig for ny information.

Genlæringen kan tage fra 5-20 minutter, afhængig af bilmærke og model. Vio anbefaler at du holder en fart på OVER 20 km/t.

OBD – Til denne genlæringsprocedurer kræves et TPMS-værktøj med tilhørende OBD-stik.

OBD-stikket giver mulighed for at kommunikere direkte med bilens ECU, og du kan indlæse de nye sensorers ID - uden at skulle køre i bilen.

Tips:

Toyota/Lexus: Overførsel af ID'er fra nye sensorer kan være blokeret. Med ALCAR TPMS-værktøjer har du mulighed far at fjerne denne blokade inden du overfører ID'er via OBD.

 

Stationær - Brug et TPMS-værktøj med køretøjet i genindlæringstilstand. Nye id'er kan gemmes i køretøjets elektroniske styreenhed uden at køre køretøjet. Sæt køretøjet i genindlæringstilstand, og scan sensorerne med dit TPMS-værktøj.

Denne genlæringsmetode er meget almindelig blandt amerikanske modeller og kan også findes i Europa, f.eks. hos Opel (Chevrolet) eller Ford.

 

Tip: Træk håndbremsen. Sæt køretøjet i genindlæringstilstand via bilmenuen eller, hvis relevant, ved samtidig at trykke på tastens lås / oplåsningsknap i genindlæringstilstand.

E-mail adresse: info@alcar.dk

Telefon: 7015 0000

Medlemmer