ALCAR wheel production

ALCAR kvalitet

og teknik

Højeste kvalitet inden for produktionen af den tekniske designfælg

Med det omfattende brandmix af AEZ, DOTZ, DEZENT, ALCAR STAHLRAD og DOTZ SURVIVAL, imødekommer ALCAR ethvert kundebehov inden for markedssegmentet af stål- og alufælge til personbilseftermarkedet. Dette forudsætter standarder af højeste kvalitet og løbende overvågning af disse standarder. Alle nye design og fælgudvikling testes for maksimal holdbarhed af TÜV og derudover hos ALCARs egen kvalitetskontrolafdeling inden frigivelse til produktion.

14 til 22 tommer

ALCAR producerer daglige mere end 5.000 alufælge "Made in Germany"

 

ALCAR Leichtmetallräder Produktion GmbH i Neuenrade (Tyskland) er ALCAR-gruppens vigtigste alufælgfabrik. Den årlige produktionskapacitet udgør 1,2 millioner alufælge, inklusive hele serien af personbil-, off-road og varevognsfælge fra 14 '' til 22 '' af mærkerne AEZ, DEZENT og DOTZ, til Personbilseftermarkedet. Kunder inkluderer ALCAR distributionspartnere såvel som verdensomspændende distributionspartnere.

I virksomhedens eget produktionsanlæg ALCAR RUOTE SA, i den italiensktalende del af Schweiz, kan der produceres over 2 millioner stålfælge om året. Omkring 110 ansatte sikrer, at cirka 18.000 tons stål med høj styrke og kvalitet hvert år omdannes til produkter i OE-kvalitet. Ud over den højeste kvalitet er ALCAR STAHLRAD kendt for et bredt sortiment og hurtig levering

Produktion af stålfælge "Fremstillet i top Swiss quality".

ALCAR WHEELS GMBH er certificeret til kvalitetsstyring af det tyske tekniske certificeringsinstitut TÜV. Denne certificering kontrolleres og fornyes årligt og garanterer løbende forbedringer i udviklingen af fælgdesign og kundeservice.