Alcar

ALCAR Gruppen

ALCAR Group er Europas nummer 1 på eftermarkedet for stål- og alufælge!

Under paraplyen af ​​BBV Beteiligungsgesellschaft mbH, der blev grundlagt i 1984 med virksomhedens hovedkvarter i Hirtenberg, er Europas største leverandør af stål- og lette metalfælge til eftermarkedet for bilen kommet frem. I 1990'erne erhvervede koncernen førende distributionsselskaber på de ti største europæiske markeder og leverede hele det europæiske eftermarked gennem disse og ca. 20 andre distributører.

ALCAR - en stærk virksomhedsgruppe som en international industriel og kommerciel koncern strategisk fokuseret på stål- og alufælge, er ALCAR-koncernens markedsledende inden for det europæiske eftermarked. Dens kernevirksomhed er international og national grossistproduktion og produktion af stål og letlegeringshjul. Virksomhederne i ALCAR Gruppen står for udtalt kunde- og markedsorientering, innovativ design, avanceret produktion og serviceorienteret logistik. Den europæiske dækkende tilstedeværelse af den østrigske gruppe af virksomheder strækker sig til ca. 29 virksomheder, hvor ca. 780 ansatte i 16 europæiske lande har succes med fem egne mærker. Hovedkvarteret for ALCAR-gruppen er beliggende i Hirtenberg (Nedre Østrig), cirka 35 kilometer syd for Wien.

ALCAR GRUPPEN

ALCAR Gruppens Brands

ALCAR Gruppen tilbyder stål- og alufælge under de følgende Brands:

AEZ - DESIGN. KVALITET. LIVSSTIL.
DOTZ - TUNING. TRENDS. TILPASNING.
DEZENT - MODERNE. UNG. LIGETIL.
DOTZ SURVIVAL 4x4 fælge til ethvert behov
ALCAR HYBRIDRAD - fremtidens stålfælg
ALCAR STAHLRAD - høj kvalitet

 

ALCAR kombinerer design og udvikling, state-of-the-art produktion, markedsføring og salg inden for en gruppe af selskaber.

Én af ALCARs styrker er effektive modtræk til ændrede markedsvilkår, udvikling af kundeorienterede idéer og innovative designkreationer. Med en bred vifte af fælge til personbiler, SUV'er, varevogne og terrængående køretøjer (4x4), dækker ALCAR alle målgrupper med sine 6 Brands AEZ, DOTZ, DEZENT, DOTZ, ALCAR HYBRIDRAD og ALCAR STAHLRAD.

„Made in Germany“
ALCAR bygger på kvalitet og er derfor "Made in Germany". I begyndelsen af ​​2005 blev det største byggeprojekt i sin historie afsluttet: AEZ PRODUCTION der med et areal på 14.000 kvadratmeter kan producere mere end 1,2 millioner alufælge årligt.

Med sine brands kommunikerer ALCAR Gruppen med alle målgrupper: Det fulde sortiment af biler, terrængående køretøjer og varevogne omfatter fælge fra 13 " op til 22" i 72 designs med omkring 1.800 varenumre og millioner af applikationer. For at ensrette dette er det nødvendigt med et ensartet logistiksystem. 17 lagre over hele Europa har op til 800.000 alufælge på lager.

Stålfælge
Stålfælge nærmer sig sin højeste tilgængelighed i begyndelsen af ​​vinteren. På 14 lagre i hele Europa, bliver der opbevaret omkring 2,5 millioner stålfælge til vintersæsonen. Fælge der skal sælges og leveres på kortest mulige tid til forbrugerne. ALCAR Gruppen tilbyder en 24 timers service i de europæiske regionale byområder. De leverede stålfælge stammer fra ALCAR Gruppens fabrik ALCAR Ruote SA (Schweiz) og andre leverandører, især fra den største stålfælgsproducent i verden, Maxion(Hayes-Lemmerz)

106749