Alcoa® Wheels
Letvægt til tung trafik

Alufælge til lastbiler


En Alcoa® Wheels fælg er smedet ud af én aluminiumblok. Med en 8000 tons presse bliver blokken smedet til en fælgform. Når fælgen er smedet, bliver de varmebehandlet for at maksimere fælgens samlede mekaniske styrke.

De vægtoptimerede fælge giver en øget belastningskapacitet. Selve vægtbesparelsen kan være op til 50% sammenlignet med en tilsvarende stålfælg. Dæk og bremser skånes og der kan være mulighed for en brændstof besparelse. Alle sammen gode argumenter for den samlede økonomi.

Alcoa® Wheels  - Lastvognsfælge
Alcoa® Wheels findes med forskellige overfladebehandlinger og til flere forskellige anvendelsesmuligheder. De fås som: Børstet, Poleret, Dura-Flange®, Dura-Bright® og Workhorse.

Fælgene fås til de fleste tunge køretøjer, lastbiler og trailere i mange dimensioner, for eksempel: 6.00x17.5, 6.75x17.5, 7.50x19.5, 8.25x19.5, 7.50x22.5, 8.25x22.5, 9.00x22.5, 11.75x22.5, 14.00x19.5, 13.00x22.5, 14.00x22.5, 15.00x22.5, 17.00x22.5

Du finder dem alle sammen i vores webshop

Her kan du se vores helt nye ALCAR - Alcoa® Wheels folder og Alcoa® Wheels brochure

Besøg: www.alcoawheelseurope.com for yderligere information om Alcoa® Wheels. 

Se Alcoa® Wheels fælgoversigt  hvor du finder komplet varenummeroversigt.

Alcoa® Wheels Calculighter®  kan du nemt og bekvemt beregne besparelse i kg. og kr. ved at montere Alcoa® Wheels

Til Alcoa® Wheels findes et bredt udvalg af tilbehør Se det hele her!

FÆLGUDVALG

Dura-Bright® / Dura-Flange®

Dura-Bright®/Dura-Flange® fælge er resultatet af kombinationen af to behandlinger, hvilket giver en skinnende blank fælg, der er nem at vedligeholde og med et beskyttende skjold for yderligere at øge fælgens levetid. Varenumre, der slutter med DD, er Dura-Bright®/Dura-Flange®-behandlet

 

 


Dura-Bright®

Dura-Bright® er ikke en belægning, men en overfladebehandling, der trænger ind i aluminiummet og bliver en integreret del af fælgen. Den hverken krakelerer, knækker, afskaller eller korroderer, som almindelige belægninger gør. Regelmæssig rengøring med et mildt rengøringsmiddel eller ufortyndet Dura-Bright®Wheel Wash vil bevare fælgene skinnende, selv efter hundredvis af vaske og tusindvis af kilometer, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

 

 


Ultra ONE® 

Nyhed fra 2020! Ultra ONE®  Alcoa® Wheels er vores letteste og stærkeste hjul. De er lavet af den særlige MagnaForce® aluminiumsteknologi. Denne aluminium er 17% stærkere end den eksisterende standard i industrien og gør det muligt at lave lettere hjul uden at gå på kompromis med styrken.

Findes i størrelsen:
8,25x22,5" max belastning 3750kg, vægt 22,1kg
9,00x22,5" max belastning 4250kg, vægt 22,9kg

 


Dura-Flange®

Alcoa Dura-Flange® fælge har fået en patenteret behandling, der giver et beskyttende skjold for at reducere fælgkantslid. Behandlingen giver dem dobbelt så lang levetid som andre aluminiumsfælge, under de samme forhold

 

 

 

 


Brushed

Børstet er en grundlæggende vedligeholdelses finish.

Børstede Alcoa® Wheels fælge korroderer ikke, og overmaling er ikke nødvendig. Varenumre, der slutter med 0, henviser til den børstet finish

 

 

 

 


WorkHorse®

Designet uden ventilationshuller for at beskytte skivebremserne mod sand og grus. Bruges hovedsageligt til entreprenørkøretøjer med skivebremser.
Findes i fælgstørrelsen:
22.5"x9.00" max belastning 4335 kg 
22.5"x11.75", ET120

 

 

 

 


LvL ONE®

Den avancerede LvL ONE® finish-teknologi giver en strålende finish med en glattere og mere glansfuld overflade end børstet. LvL ONE® fælge kræver den sædvanlige procedure, når det gælder vedligeholdelse. Hvis der ønskes en skinnende overflade, er det nødvendigt med polering. Fælgen ser altid godt ud og har samme fordele som andre Alcoa® Wheels fælge med anden finish.