ALCAR TPMS Top Banner

TPMS TIL LASTBILER

ALCAR SENSOR HD
ALCAR SENSOR HD

Fra juli 2022 og frem, bliver TPMS også virkeligheden for ”den tunge branche”. Med det nye EU direktiv ECE 2144/2019 (ECER141) skal alle nyproducerede ”tunge køretøjer” i klasserne: N1-N3, O3, O4, M2 samt M3, være udstyret med et system til dæktrykovervågning (TPMS). For at sikre at alle værksteder, der arbejder med lastvogne, er forberedt på opgaven, introducerer ALCAR hermed en 100% universal løsning: ALCAR Sensor HD (Heavy Duty). ALCAR Sensor HD er ikke blot programmérbar til alle køretøjer, den er også så fleksibel at den kan monteres på alle hjulstørrelser fra 17,5” og optil 24,5”. Montering sker direkte på hjulet ved hjælp af et fleksibelt spændebånd der er specielt udviklet til at kunne modstå ekstreme belastninger.

Video montering ALCAR HD sensor

ALCAR TECH600

Én sensor. Ét værktøj. Super simpelt.

For at programmere sensoren tilbyder ALCAR en opgradering til ALCAR TECH600. Denne opgradering giver mulighed for at programmere sensorer til varevogne og lastbiler. Og man kan endda klone OE sensorer, så genlæring undgås. De nye ALCAR Sensor HD er allerede tilgængelige hos din lokale ALCAR forhandler.

 

ALCAR TPMS konfiguratoren er den perfekte assistent til alle dine TPMS-spørgsmål. Her kan du finde al sensor-relateret information ned til den mindste detalje. Du kan koble OE numre med ALCAR-numre. Du kan finde genlæringsprocedurer og printe dem. Du kan finde reservedele til TPMS, som ventiler, møtrikker, pakninger.

Struktureret, nemt og altid ”up-to-date”

Se her hvordan ALCAR TPMS Konfiguratoren virker.

 

ALCAR TPMS. I disse videoer viser vi dig hele monteringsprocessen af vores nye ALCAR Sensor HD (Heavy Duty)

Monteringsvideo ALCAR SENSOR HD:

 

TECH600 video ALCAR: 

Brug af universale sensorer (HD)

 

Når du benytter programmébare universale sensorer, anbefaler vi at du, hvor det er muligt, vælger at klone de oprindelige sensorer. Hermed undgår du at skulle lave genlæringsprocedure.

 

Auto Learn

Kør en tur med en hastighed på over 30 km/t for at genlære.

Afhængigt af model, antal aksler og dæk, kan genlæringstiden variere meget, og der kan gå noget tid inden alle tryk vises.

 

OBDII

Udlæs alle sensorer med et kompitabelt TPMS værktøj.

Sæt tænding til ON (motor slukket)

Tilslut værktøjet til køretøjets OBD port.

Overfør sensorernes ID til køretøjets ECU

 

For at genlære nye sensorer til en RETROFIT TPMS system, skal du følge vejledningen fra producenten af det respektive system.

 

Skulle du have brug for yderligere information, eller vil du gerne i direkte kontakt med os?

Så udfylder du bare kontaktformularen og sender den, og vi kontakter dig.