ALCAR TPMS Top Banner

TPMS TIL MOTORCYKLER

ALCAR TECH600

Det højtydende værktøj ALCAR TECH600 fra BARTEC, verdens førende inden for fremstilling af TPMS-diagnoseværktøjer, tilbyder nu også det komplette udvalg af motorcykler med TPMS. Du kan bruge dette værktøj til at programmere den nye ALCAR Sensor Motorcykel i overensstemmelse hermed eller, endnu bedre, oprette en klon af OE-sensoren for at undgå genindlæringsproceduren. Selvfølgelig er hele rækken af funktioner til personbiler TPMS stadig tilgængelige for dig. ALCAR TECH600 inkluderer blandt andet et farvedisplay, WIFI, Bluetooth OBDII til personbiler, trådløs opladning og et robust ergonomisk hus. På grund af forbedret navigation, en bred vifte af sprog, liveopdateringer via WIFI, gør det nye værktøj daglige værkstedsrutiner lettere.

ALCAR TECH350

ALCAR TECH350 er et professionelt TPMS-diagnose- og programmeringsværktøj af BARTEC, verdens førende inden for fremstilling af TPMS-diagnoseværktøjer. En omfattende database giver dig mulighed for at udføre TPMS-relateret arbejde på alle motorcykler og programmere den nye ALCAR Sensor Motorcykel. Selvfølgelig er hele rækken af funktioner til personbiler TPMS stadig tilgængelige for dig.

ALCAR VT57

Ud over den velkendte VT56 indeholder den nye VT57, der tilbydes af ALCAR, nu også en omfattende motorcykeldatabase. Konstante Live Sensor-opdateringer og muligheden for at forbinde Wi-Fi for at sikre, at VT57 har den seneste tilgængelige dækning. Med ALCAR VT57 kan du programmere den nye ALCAR Sensor Motorcykel.

 

Software og tilbehør

 


Opdateringer

Ved at bruge pc-softwaren TPMSDesktop fra BARTEC kan du opdatere din ALCAR TECH600 eller TECH300. Softwareopdateringerne omfatter for eksempel nye bilmodeller, genindlæringsprocedurer, udvidet OBD-dækning og nye programmeringskoder til vores universelle sensorer. Desuden giver TPMSDesktop dig mulighed for at oprette en grænseflade til at overføre data til dit lagerstyringssystem!

Til ALCAR VT56 leverer ATEQ webVT pc-softwaren, så du altid vil holde dig opdateret med VT56.

Licenser

Er licensperioden for dit TPMS-værktøj udløbet? Ingen grund til bekymring! I ALCAR webshops finder du en mulighed for at forlænge din licens til alle ALCAR TPMS værktøjer. Spørg din lokale ALCAR-partner om de seneste licenstilbud.

Opgraderinger

Til vores nye TPMS-værktøj ALCAR TECH600 tilbyder vi en unik opgraderingsspecial til alle værksteder, der giver fuld dækning til programmering af universelle sensorer fra større sensorproducenter. Efter indtastning af opgraderingskoden kan du programmere universelle sensorer fra Schrader, HUF/BH-Sens og Alligator ud over de allerede eksisterende ALCAR sensorer (ALCAR Sensor + ALCAR fra Schrader).

Værktøjstilbehør

Har du forlagt eller beskadiget noget ved en fejl? Vi tilbyder den nødvendige reservedel til dit TPMS værkstedsværktøj. Lige meget om det er en OBD-ledning, Bluetooth OBD eller opladningsenhed, har vi den rigtige erstatning til dit værktøj fra BARTEC eller ATEQ.

ALCAR TPMS-konfiguratoren er den perfekte support til din TPMS-virksomhed. Konfiguratoren viser alle sensorrelaterede oplysninger pænt og detaljeret. Du kan få enhver form for sensornummer, sebilrelaterede genindlæringsprocedurer og printe dem ud, finde servicesæt og reserveventiler. Struktureret, pæn og altid up-to-date – ALCAR TPMS-konfiguratoren.

TECH600 video ALCAR: 

Brug af universelle sensorer (MB)
Når du bruger programmerbare universelle sensorer, anbefales det kraftigt, at du kloner de indledende sensorer, når det er muligt, for at undgå genindlæringsprocessen.
OBDII – Et TPMS-værktøj og en passende diagnostisk enhed med en OBD-adapter er nødvendig for at programmere nye sensor-id'er i køretøjets elektroniske styreenhed.
Auto Learn – Nogle modeller kan selv lære sensorer igen, men processen involverer nogle køreprøver. Udskift først sensoren på forakslen og scan sensoren med et TPMS-kompatibelt scanningsværktøj. Kør i mindst 10 minutter, indtil sensoren registreres. Udskift derefter sensoren på bagakslen og scan denne sensor med et TPMS-kompatibelt scanningsværktøj. Kør i mindst 10 minutter, indtil sensoren registreres.
Har du brug for mere detaljeret information eller vil du kontakte os direkte?
Du skal blot udfylde kontaktformularen og sende den så kontakter vi dig.