e-mobilitet hos ALCAR

  • Stærk stigning i efterspørgslen efter fælge til elbiler
  • ALCAR tilbyder omfattende produktprogram til BEV-, HEV-, PHEV-biler
  • AEZ & DEZENT introducerer separat e-mobilitetskategori i alle produktkataloger og på alle websteder
  • Stort lager og hurtig levering over hele Europa

I forårssæsonen 2021 tilbyder ALCAR et omfattende udvalg af fælge til elbiler til værksteder, dækforhandlere og bilforhandlere. Nu er det rigtig nemt at finde den helt rigtige fælg med den fuldstændig nydesignede kategori for e-mobilitet på AEZ og DEZENT- mærkernes digitale tilstedeværelse på nettet.

Mobilitet er fortsat en væsentlig forudsætning for social deltagelse, økonomisk aktivitet og udvikling samt velstand. Antallet af indregistrerede elbiler tegner også et klart billede. Omdannelsen til en mere bæredygtig mobilitet er ikke længere bare et modefænomen, men en permanent del af trafikken. Bilindustrien står ikke længere foran en ny æra, men snarere midt i den og dermed også et voksende antal bilejere. Uanset hvordan elektromobilitet har udløst et skift i teknologier med hensyn til letvægtsdesign, drivsystemer og andre komponenter, er en faktor stadig vigtig og uændret - intet fungerer uden dæk og fælge. Dæk og fælge gennemgår dog også masser af ændringer. Letvægtskomponenter såsom aluminiumsfælge udgør et vigtigt element i en mere bæredygtig mobilitet, da alt handler om vægtreduktion og aerodynamik. Som den mest synlige og derfor afgørende faktor for slutforbrugeren er design ubestridt den vigtigste.

Gallery

Fælge til e-mobilitet

Som fælgproducent har ALCAR udforsket omkring e-køretøjer i mange år og har gennemført adskillige tests med konceptdesign i de seneste år. Mange af de nye fælgdesign er blevet justeret og optimeret til elektrisk drevne biler. Fra åben fem-eger til stærke Y-eger design – Udfordringen er at hver fælg skal matche den respektive bil både teknisk og designmæssigt. Udfordringen i udviklingen er at finde en optimal kombination af alle tekniske krav i de enkelte design. På grund af deres materialeegenskaber spiller smedede fælge en stadig vigtigere rolle i bilindustrien, nu og i fremtiden.

AEZ - designudvalg til førsteklasses elbiler

Vægt spiller en vigtig rolle, især for sportslige biler. Derfor tilbyder AEZ deres Steam.forged-fælge i smal-bred-kombination i dimensionerne 8.5x21 og 9x21 til Model S såvel som i 9x22 og 10x22 til Model X, (ECE godkendt), til Tesla-elbiler. Til Teslas Model 3 leverer AEZ også ECE-fælge. I målene 18 til 20 tommer er AEZ Steam multi-eger fælge i farvevariationerne gunmetal/frontpoleret og mat grafit det perfekte match.

Teslas direkte konkurrent, Volvos Polestar 2, har allerede demonstreret sit potentiale i Skandinavien og ført i de seneste registreringstal. Ligesom Polestar er AEZ omhyggelig med design og tilbyder derfor ikke mindre end to fælgdesign der passer synsfrit på bilen. Den er AEZ Panama og anden er AEZ Steam.

Andre fuldt batteridrevne flagskibe inkluderer Audis nye e-tron og e-tron Sportback. Med Panama-designet leverer AEZ også synsfri løsning (ABE) i dimensionerne 19 til 21 tommer. I Jaguar I-Pace findes der i alt tre fælgdesign i dimensionerne 18 til 20 tommer. For ikke at glemme den første fuldelektriske model fra Zuffenhausen - Porsche Taycan. Med AEZ Panama tilbyder ALCAR en synsfri og dermed ukompliceret fælgløsning i 20 tommer.

 

Bild1

Hybridteknologier

Hybridmotorer betragtes som en broteknologi på vejen fra forbrændingsmotorer til motorer med nulemission, der bliver mere og mere populære. Så længe der er brændstofdrevne biler, vil de forskellige hybridteknologier være fremherskende, og det vil der være et stykke tid endnu. I de sidste par år har AEZ tilbudt et stort udvalg af fælgmodeller til biler med hybriddrev som Audi A3, Q7, BMW 3 til BMW 7, Range Rover plug-in hybrider og mange flere.

Se programmet og find din ønskede fælg her:  AEZ fælgkonfigurator.

Bild2

DEZENT - mange muligheder til mellemklasse e-biler

Hvis du sætter pris på smukt og bæredygtigt design, finder du de ønskede fælge til mellemklassebiler her, Til Volkswagen - biler, herunder datterselskaber Skoda og Seat, tilbyder DEZENT et særligt stort udvalg af fælge, hvor udviklerene prioriterer synsfri løsninger. Til VW ID.3 fås de to designs TA som en skarp, sofistikeret dobbelteger og TZ-modellen i 18 og 19 tommer med ECE-godkendelser. I alt seks forskellige modeller, herunder design RE, TD, TW og TX, findes med Plug & Drive-tilbehør. til bilmodellerne Skoda E-Citigo og Seat Mii varierer de synsfri løsninger fra 14 til 16 tommer.

Til den bedst sælgende e-bil 2020, Renault Zoe, tilbyder DEZENT fælge fra 15 til 17 tommer, alt sammen med ABE-godkendelse. I småbilssegmentet kan Opel-kunder vælge enten ECE- eller ABE-monteringer i 16 tommer til Corsa-e.

Bild5

Til hybrid cross-over Kia Niro og dens fuldt elektriske, designstærke bror Kia e-Soul har DEZENT modellerne TA, TX, TY og TZ i 17 tommer, ECE-godkendt. Hvis du går efter noget lidt større, kan du vælge mellem designene TR, RE og TW med god samvittighed. Alle fælge er også ABE-godkendt.

Bild6

ALCAR planlægger fremad

Som innovator planlægger ALCAR fremad. Fælgudviklerne hos AEZ og DEZENT arbejder i øjeblikket med færdiggørelsen af fælge til den kommende vintersæson 2021. På baggrund af mange nye modeller i e-bil-segmentet, som f.eks. VW ID.4, Volvo XC40 Elektro, Skoda Enyaq, Hyundai Ioniq 5, Mustang Mach E, Mercedes EQA, Opel Mokka E, Audi Q4 e-tron, eller BMW iX3,  vil der være med masser af ALCAR fælgdesign i den næste vintersæson.

På denne måde åbner ALCAR for en lang række muligheder inden for e-mobilitet for at give biler et nyt look uden nogensinde at gå på kompromis med teknisk godkendelse. Værksteder, dækforhandlere og bilforhandlere har hurtig og nem adgang til en overflod af matchende fælgmodeller til e-biler i ALCAR webshop.

Bild7

Prøv ALCAR fælgkonfiguratoren lige nu! Vælg din e-bilmodel og vælg din ønskede fælg. Hurtigt, nemt og 100% teknisk godkendt.