TPMS udskiftningfasen.

Fremtidens TPMS hedder ALCAR

Siden slutningen af 2014 har det været obligatorisk at udstyre alle nye personbiler med dæktrykovervågningssystemer, så det er ikke noget nyt. Helt nyt er det faktum, at ALCAR fra sommeren 2020 og fremover tilbyder en ny og markant forbedret produktgeneration i TPMS-segmentet til eftermarkedet for personbiler. Et nyudviklet højtydende værkstedsværktøj, nye tilbehørssæt, omfattende tjenester og den veletablerede TPMS-konfigurator supplerer den omfattende ALCAR TPMS-portefølje.

Räder

TPMS-udskiftningsfase

2020 bliver et særligt interessant år med hensyn til TPMS, ikke kun for mange bilejere, men især for værksteder og dækforhandlere. På grund af batteriets levetid på 4–7 år kan værkstederne, afhængigt af køremønsteret, forvente en stigning i TPMS-sensorfornyelse i 2020. Den første udskiftningsfase giver mange værksteder og især dækforhandlere en god mulighed for yderligere at udvide deres services til kunderne.

ALCAR har forbedret deres produkter for altid at understøtte kundernes og markedets krav.

  • Øget køretøjsdækning til Plug & Drive og Universal sensorer
  • Lige nu den hurtigste over-the-air sensor programmering på markedet
  • Meget forbedret kompatibilitet med uafhængige TPMS-værkstedsværktøjer

Højere hastighedgodkendelse på op til 300 km/ t

De “3 nye” fra ALCAR - TÜV-godkendt!

Plug & Drive. Den nye “ALCAR Plug & Drive sensor” er forprogrammeret og derfor klar til øjeblikkelig brug. Dette sparer bil- og dækværksteder fra at udføre yderligere programmering. Plug & Drive-sensorens motto er: montér og kør. ALCAR P & D-sensoren er dog også fuldt programmerbar, og sammen med ALCAR Universal-sensoren er den i øjeblikket en af ​​de hurtigste programmerbare sensorer på markedet.

 


Universal. Den nye “ALCAR Universal-sensor” giver maksimal fleksibilitet gennem den højeste køretøjsdækning tæt på 99 procent *. Det har den yderligere fordel, at programmering kan udføres ved hjælp af mange uafhængige TPMS-værkstedsværktøjer. Universal-sensoren fås i fire forskellige typer ventiler: Clamp-In i sølv, sort og grå samt snap-In i  sort. Universal i alle aspekter!

 


Single. Den nye “ALCAR Single sensor” er en forprogrammeret OE-udskiftningssensor. Helt identisk med OE-sensorer, 100 procent pålidelig og klar til øjeblikkelig brug ..

 


Alle nye ALCAR-sensorer har forbedret batterilevetid ved hjælp af smart batteristyring og maksimal hastighedsgodkendelse (Vmax) til Clamp-In på op til 300 km/t. Den nye ALCAR SENSOR-generation garanterer OE-kvalitet. Testet og certificeret af TÜV SÜD under meget høje krav og hårde forhold.

Sensor

TPMS introduktionstilbud. Skræddersyet til dig!

Den nye ALCAR TECH600 er det førende og hurtigste TPMS-værktøj på markedet. Sammen med BARTEC har vi udviklet et nyt omfattende højtydende værktøj, der gør din hverdag lettere. Automatisk sensorgenkendelse, multi-programmering, ERP-integration og en omfattende database til genlæringsprocedurer samt en licensperiode på tre år. Alle detaljer på: ALCAR Webshop

Diagnosetool

ALCAR TPMS konfigurator

Selvom de ikke er synlige udefra, er TPMS-sensorer sikkerhedsrelevante bilkomponenter og meget komplekse instrumenter, der er pålidelige og kun fungerer korrekt, hvis dæk, hjul og sensorer arbejder sammen 100 procent. Som fælg- og TPMS-specialist tilbyder ALCAR alle sine partnere uden undtagelse kun 100 procent teknisk verificeret og letforståelig sensorinformation i ALCAR TPMS-konfiguratoren, hvor alle slags sensornumre kan hentes 24/7. Føj til dette bilspecifikke genlæringsprocedurer, servicesæt og reservedele.

Monitor