Hold øje med de fantastiske to!

Siden introduktionen i 1999 har BMW X5 været en af de mest eftertragtede modeller i sin klasse. Beviseligt, da den har toppen listen over ”mest stjålen” bil i stort set hele perioden.
I sin nuværende G05 generation, har den store SUV været på markedet siden 2018.
AEZ Leipzig er specielt udviklet til de store premium SUV’er i X5-klassen samt de tunge el-biler. Med en lastevne på over 1.000kg, et kraftfuldt udseende samt overraskende lækre designelementer, er AEZ Leipzig det perfekte ”fodtøj” til de tunge drenge, som det ses i vores seneste videodemonstration.
AEZ kan nu også prale af et bredt udvalg til el- og hybridbiler

I sit nuværende, og mest interessante design til dato, benytter den skarpe X5, som f.eks xDrive45e, sig af økonomisk og miljørigtig hybridteknologi. Og hvis dette bruges som en booster, kan det bidrage med masser af sportyhed med sine 394HK og et moment på svimlende 600Nm

På billedet er brugt AEZ Leipzig i vores største dimension på 22”. (9,5x22 foran og 10,5x22 bagpå)

Et respektindgydende blikfang og solidt, men dynamisk, fundament til den imponerende tilstedeværelse af det store 6-cylindrede, 4-hjuls trukne turbomonster.

Især med varianten ”sort og blankpoleret front” er resultat et sporty og kompakt udtryk med overraskende ”letbenet” og elegant fremtoning.

Dækmonteringen 275/35R22 foran og 315/30R22 er som skabt til bilen.

I spillet imellem diskret elegance og sporty forfining, understreger AEZ Leipzig dark de to ligeværdige sider af X5 xDrive45e. Den i dagligdagen rummelige ”familiecontainer” tilbyder eminent komfort med standard luftaffjedring er ultra støjsvag, men ved et tryk på en knap, ændres affjedringen så den bliver til en vidunderlig motorvejsflyder. Selv på den 2,5 tons tunge hybrid sørger BMW’s Smart Drive og e-boost for at den blide række 6’er kører som en turbine for fuld skrue. På blot 5,6 sekunder når man 100 km/t og topfarten er imponerende 235 km/t.

Hybridteknologien kan også bruges til at spare brændstof. Med lithium ion batteriet på 24 kWt der driver den 83 kW stærke elmotor, kan du tilbagelægge mindst 60 km med helt op til 135 km/t. Ikke mindst pga. den integrerede 8-trins steptronic gearing der trækker på alle fire hjul. Overlad blot fornuften til bilens Eco Pro hydrid mode, og den sørger for at genvinde mest mulig energi når du f.eks ”ruller” ned af bakker.

Med AEZ Leipzig dark fremstår X5 xDrive45e meget harmonisk.
Vil du gerne prøve AEZ Leipzig på din egen bil?
Det er nemt – Åbn AEZ fælgkonfiguratoren – indtast oplysningerne om din bil og nyd de forskellige muligheder.
Fælgkonfiguratoren tilbyder også masser af brugbar og informative anbefalinger.