AEZ Steam + Polestar2

En fremadstormende duo: Polestar 2 og AEZ Steam

Skandinavisk design

Den elektriske Polestar 2 beviser, at et par enkle linjer kan skabe et meget tydeligt design. Både inde og ude mærkes bilen skandinavisk, hvilket ikke er tilfældigt. Det nye bilmærke ejes trods alt dels af Volvo og dels af Geely - den svenske producents moderselskab. Med sine klare linjer er vores aluminuimsfælge AEZ STEAM et perfekt match til den typisk nordiske designfilosofi.

Bild1

I sikre hænder

De svenske gener viser sig også når det kommer til sikkerhed: 5 stjerner ved Euro NCAP-crashtesten er lige eksemplariske korter bremselængder for Polestar 2. Med hensyn til temperament er der mere middelhav over bilen. Firehjulstræk-topmodellen giver mulighed for op til 408 hk (300 kW) og 660 Nm drejningsmoment. Det giver acceleration, der er en sportsvogn værdig - fra 0 til 100 km/t på 4,7 sekunder. Den forhjulstrukne standardversion har 224 hk (165 kW), hvor langdistancemodellen er lidt mere kraftfuld med 231 hk (170 kW). Sidstnævnte har en maksimal rækkevidde på 542 km ifølge WLTP takket være et 78 kWh-stærkt batteri.

 

Bild2

Første bil med native Android

Drevet ikke det eneste innovative aspekt her. Således er det smagfuldt designet cockpit domineret af en vinkelret 11,2-tommer skærm, med mange kræfter. Polestar 2 er trods den første bil, der bruger et indbygget Android Automotive Operating System, herunder trådløse opdateringer "Hey Google, tag mig til ..."-Uanset hvor du ska hen, takket være masser af køreglæde og et højtydende lydsystem, bliver hver tur til et fornøjelseskrydstogt

Bild3

Klassisk moderne aluminiumsfælgdesign

Det sporty-elegante aluminiumsfælg AEZ STEAM matcher perfekt det minimalistiske design af Polestar 2. Denne designperle “Made in Germany” fås i 19 eller 20 tommer. Selvom fælgens standardversion kommer i en trendig gunmetalfinish og er frontpoleret, er den helt grå AEZ STEAM GRAPHITE et passende alternativ. Begge har den samme geometriske konstruktion med 15 kantede eger. Et afbalanceret, proportionalt trin i centerområdet fanger øjet i midten af fælgen. Designerne har forfinet centerområdet ved at give mulighed for en femhuls dekorativ boring og derved forstærket hjulets visuelle dybde i hver dimension.

Det er næsten som om fælgen er specielt designet til e-bilen, fordi kombinationen af AEZ STEAM og Polestar 2 bogstaveligt talt ser ud til at være lavet af et stykke.

Bild4