Tysk kvalitet i dobbeltpakning

Storslået

BMW X6 ser ikke kun stor ud, den er det også. Denne SUV har et bagagerum på 580 liter, der kan udvides til en generøs 1.530 liter takket være de foldbare bagsæderyglæn. Denne BMW imponerer ikke kun med sin størrelse, men har også et slående design. Fronten fanger blikket især på grund af det karakteristiske skørt, der har mange luftindtag og det typiske BMW nyregitter. Langs siderne, der breder sig ud på grund af den brede akselafstand, løber designet dynamisk helt bagud, hvor de dobbelte udstødningsrør konvergerer harmonisk med bagskørtet.

 

Luksus ombord

Når du sidder i BMW X6 M, kan du slappe helt af og glemme alle dine bekymringer under din tur takket være de mange hjælpesystemer. I et subtilt, men elegant læderlook, inviterer det fuldt digitale cockpit sine passagerer til at blive. De multifunktionelle forsæder gør styringen af ​​BMW X6 M til en leg. Uanset om du bruger stemmestyring eller berøringsskærmen, er håndteringen af ​​det individuelt justerbare infotainmentsystem helt problemfri.

 

Ydeevne når det er bedst

De materialer, der bruges indvendigt, som gør BMW X6 M til en luksus -SUV, er de bedste der findes og det er de tekniske højdepunkter også. På trods af sin vægt på 2.370 kg har den kolossale SUV-coupé en svingstabilitet, der byder på sporty/sjov kørsel med masser af kraft.

Den elektronisk styrede differentialespærre muliggør præcis håndtering, og stabiliseringen giver en behagelig kørefølelse i hvert sving. For en perfekt justering af køre- og affjedringssystemerne i enhver situation kan du vælge mellem forskellige køremåder, f.eks. "Road", "Sport", "Track" eller "M Mode".

 

 

Perfekt kraftoverførsel

For at xDrive-firehjulssystemet og de forskellige tilstandsindstillinger helt kan komme til sin ret, har du brug for kraftfulde, topmoderne hjul. AEZ Leipzig er velegnet til SUV'er i premiumsegmentet og er en pålidelig og ideel partner. Den innovative fælg i det stilfulde Y-eger-design kan på grund af ECE-godkendelse monteres uden syn/modifikation af bilen. Den findes til en række velkendte SUV'er i størrelser fra 20 til 22 tommer, men kan også bruges optimalt i en forskudt hjulmontering.

Tysk kvalitet i dobbeltpakke, oser af stil og optimal ydeevne - kombinationen af ​​BMW X6 M og AEZ Leipzig dark lover lige netop det.