AEZ SRC

AEZ står ikke kun for TÜV-testet kvalitet, men også for perfekt styling, især om vinteren. Med fælge fra AEZ kører bilister altid i perfekt stil. Den høje kvalitet og innovative SRC-lakering sikrer, at fælgen stadig ser godt ud efter mange år.

SRC

Mens aluminium ikke korroderer som jern eller stål, vil oxidation snart føre til et uattraktivt gråt lag. Derfor forbedrer ALCAR SRC-lakering fælgens “naturlige forsvar” mod vejsalt, intens sol og små ridser.

Navnet står for "salt- og solafvisende", mens bogstavet C angiver forseglingsbelægningen - grunder, farvelag og  finish eller klarlak. grunderen på alle fælge er altid en ultrahård pulverlakering i sort eller lysegrå, påført elektrostatisk og derefter "bagt" ved 210 ° C i45 minutter.

Herefter påføres den egentlige "farvebærer" i form af en våd lak , der har brug for yderligere 40 minutters tørring ved 180 ° C. Som en gennemsigtig forsegling og første forsvarslinje mod miljøpåvirkninger anvendes op til to førsteklasses, klare lakker.

Top kvalitetsstandarder

Hvor godt alufælgene er beskyttet takket være SRC, afsløres for eksempel ved saltstråleprøven på en ridset overflade i overensstemmelse med CASS og det faktum, at alle malinger er testet for korrosionsbestandighed af uafhængige, eksterne laboratorier i henhold til med ECE-R124. Testen er et 300 timers ”helvede” af grus, salt, eddikesyre og kobberklorid.