Nyheder
15.04.2020
DOTZ Interlagos Ekstremt pres under ekstreme forhold, dette er ...
Læs mere
07.04.2020
DEN RIGTIGE RETNING AEZ North holder dig på sporet Et kompas peger ...
Læs mere
16.03.2020
DOTZ Suzuka Suzuka betragtes som teknologisk centrum for ...
Læs mere
07.02.2020
Matchende farver Uanset om du vælger grå nuancer eller dristige ...
Læs mere
15.05.2020

DOTZ LimeRock
VÆGTOPTIMERET TIL de små

Med den mobilitetsforandring der sker i dag er fælge i deres helt egen kategori. Med den nye LimeRock har DOTZ derfor udviklet en fælg specielt til det lille bilsegment. Med en eksklusiv 4-hullers montering tilbyder DOTZ en vægtreduceret alufælg i et krydsegerdesign med et robust center i perfekt i forhold til egerne og fælgkanten.

Læs mere
23.01.2020
Jorden rundt med ALCAR
Med sit projekt ”Around the Earth” har Friedl Swoboda tænkt sig at rejse verden rundt om fire år i en Steyr-Puch Pinzgauer 6x6. Han afsluttede de første faser af sin rejse i 2018 og forventer at ankomme til Salzburg, hvor han startede, i 2022.

Læs mere
10.01.2020
20 år med DOTZ
1999. Oprindeligt kendt som et fælgmærke fra Sydafrika, men lige før årtusindskiftet skiftede de fire markante bogstaver DOTZ, kontinent. Mærket blev integreret i BBV Beteiligungs GmbH, der nu er kendt som ALCAR. Dette var også starten på den kontinuerlige brandudviklings- og ekspansionsproces for at blive en europæisk topspiller på personbilseftermarkedet. I dag er DOTZ en uundværlig del af bilindustrien og garanterer den højeste kvalitet i en kontinuerlig skiftende bilindustri gennem yderligere teknisk udvikling. Det er grund nok til at tage et historisk tilbageblik.
Læs mere
27.12.2019
Et kraftfuldt hold
Et kraftfuldt hold – AEZ Panama på the Porsche CayenneI Vorarlbergs imponerende alpine verden fremstår denne duo som en utrættelig trailblazer. Porsche Cayennes elegante, men yderst udtryksfulde linjer passer perfekt ind i bjerglandskabet.
Læs mere
20.11.2019
En innovativ duo
En Innovativ Duo

AEZ Steam møder Tesla Model 3.

Når vi tænker på e-mobilitet, tænker vi på Tesla-mærket. Med Model 3 er den næste mellemklasse sedangeneration nået Europa
Læs mere
08.08.2019
Et virkelig sjældent syn
Med Coupé 8-serien har BMW afsløret et mesterværk, der muligvis får dig til at holde vejret et øjeblik. Når du ser prisen, fra 1920800,- og opad, bliver vejrtrækningen nok endnu mere anstrengt. Desværre vil dette unikke køretøj sandsynligvis ikke ses på gaderne ret ofte.
Læs mere
24.06.2019
En ferie, tak!
En tur, tak!
I bil på sommerferie
Interessante fakta om ferie
En sammenligning af de sidste otte år viser, at ferieplaner på tværs af alle europæiske lande har været faldende. Når det er sagt, tager 52 procent af europæerne i gennemsnit på sommerferie.
Læs mere
13.06.2019
Fire kantede ringe
Audi Q3 og AEZ Crest dark – en kombination af form og kvalitet

Selv de små bliver større på et tidspunkt, ligesom Q3. De er ikke kun de 10 cm i længden den er vokset med. Indvendigt kan man nu også sige det er en SUV, da rejsen på bagsædet er blevet meget mere komfortabel takket være mere plads og individuelt justerbare ryglæn.
Læs mere
09.05.2019
En elektrisk kombination
To nyheder, overbevisende samspil - AEZ Panama dark møder Jaguar I-Pace.

Jaguar i et stort tigerspring: Når det luksuriøse bilmærke beslutter sig for at bygge en fuldt elektrisk bil, skal det være i form af en SUV. Den ædle gigant overstiger sine konkurrenter med hensyn til prisen, samtidig med at den tilbyder en yderst sofistikeret samlet pakke. Designet er aerodynamisk med en kort motorhjelm og den afrundede bagrude sikrer meget lidt luftmodstand, hvilket giver Jaguaren en rækkevidde på op til 450 km.

Læs mere
02.05.2019
AEZ Strike på BMW X5
Den ene er let og dynamisk, mens den anden udstråler en kraftfuld, men elegant tilstedeværelse. AEZ Strike og BMW X5 - med dette par vil du altid spille for at vinde.

Læs mere
26.03.2019
SUV'er får backup
AEZ Panama, et stærkt argument for mere stil.

Så snart temperaturerne stiger, vil alle være udenfor i solen
Læs mere
26.03.2019
DOTZ Misano dark
Foråret er på vej og det har en DOTZ nyhed med sig.
DOTZ Misano dark. Navnet siger det hele
Læs mere
20.03.2019
Når 608 HK brøler
Endelig version af DOTZ DD2.JZ videoen

Efter den officielle verdenspremiere på "The Beast" ved 2018 Essen Motor Show, forsvandt rummelen DD2.JZ lidt på grund af sæsonen. Lige til forårssæsonstart kommer DOTZ så med den helt nye video om den ekstravagant tunede køremaskine.

Læs mere
15.03.2019
RIGTIGE biler……
RIGTIGE biler……
… Vil finde den rette her i foråret

Har du allerede den rigtige? Selv hvis du har, gør det ikke noget se sig om efter en ny.

Søg og vælg
Forårstid er fælgtid. Derfor kan du ikke starte tidligt nok til at følge de seneste tendenser og de nyeste designs. I foråret fortsætter designrejsen. Åbn ALCARs 3D fælgklædeskab!

Læs mere
06.03.2019
AEZ Panama
AEZ Panama – en Multi-Facettet fælg

lige til at montere takket være ECE og abe.

Navnet siger det hele, ligesom Panamericana, verdens længste vej, er AEZ PANAMA enestående i hver eneste detalje.

Læs mere
05.03.2019
To er bedre
nye dobbeltegerdesign fra DEZENT.

Hvad gør en fælg til en fælg? På den ene side er det selvfølgelig designet og på den anden side teknisk at passe perfekt til køretøjet. Men den skal være smuk at se på. Kort sagt, en fælg skal kunne mange forskellige ting for at løse sin opgave.

Læs mere