DOTZ om Vinteren!

Designfælge perfekt til vinterkørsel

SRC-vinterformlen.
Når temperaturen falder er tiden inde til, at du skifter til vinterdæk. DOTZ sørger for, at du med de rigtige vinteregnede fælge kan køre gennem den kolde årstid med stil og uden skader.

Vinteregnet designfælge
Der er et vedholdende rygte om, at designfælge ikke bør bruges om vinteren - hvorfor? Med alufælge fra DOTZ er chauffører altid perfekt stylet på vejen. Den høje kvalitet og innovative SRC-lakering styrker hjulets "naturlige forsvar" mod vejsalt og små ridser og sikrer samtidig, at fælgen stadig ser flot ud efter mange år.

Interlagos Shine Leon Cupra

SRC lakering. DOTZ-formlen
Navnet står for "Salt Resistant -Saltbestandig", mens bogstavet C henviser til forseglingslaget (Coating - forsegling) - primerlag, malingslag, top- eller forseglingslag. Primeren til hver fælger altid en ultrabestandig pulverbelægning i sort eller lysegrå, som påføres elektrostatisk og derefter "bages" ved 210 grader i 45 minutter. En moderne våd maling påføres derefter som den egentlige "farvebærer", hvilket kræver yderligere 40 minutters tørretid ved 180 grader. Endelig, som et gennemsigtigt fugemasse og den første barriere mod miljøpåvirkninger, følger op til to ultra-solide klare lag af høj kvalitet.

Limerockdark VW Up

Tendensen i vinterfælge.
Frontpolerede fælge defineres ofte forkert som typiske sommerfælge og ses derfor sjældent på vejene i vintermånederne. I et stykke tid nu har vi dog observeret en tendensomvendelse. Letmetalfælge, der af eksperter er specificeret som “diamantslebne”, er fælge med en mørk finish, der i nogle områder er afdrejet ved hjælp af diamantskærende værktøjer, som afslører det blotte aluminium. Denne teknik understreger fælgdesignet og giver hver bil ekstra elegance og takket være DOTZ vinterformel SRC, ikke noget problem om vinteren.

Interlagos Dark Leon Cupra

Klippefast
For at kontrollere, om malingslagene klæber fast til overfladen, udfærer man en standardtværsnitstest. Overfladen skæres seks gange ned til bunden og danner parallelle linjer krydset i en ret vinkel med yderligere seks. overfladen børstes gentagne gange hvor der skal ske så lidt afskalning som muligt. For at sikre, at alle hjul i en serie overholder de høje SRC-kvalitetsstandarder, der er opnået i disse tests, inspiceres hvert enkelt produkt visuelt, og lagene måles: Tillid er godt, men kontrol er bedre. Sådan sikrer vi at fælgen er "Saltbestandigt" hele dens levetid .

Find din vinterfælge lige nu i vores DOTZ konfigurator

At søge efter noget særligt gør hele forskellen. DOTZ

Suzuka Dark Audi RS5