Kør foråret i møde med DOTZ Interlagos

Ekstremt pres under ekstreme forhold, det er situationen hvis du kører på den berømte racerbane i Brasilien. Autódromo José Carlos Pace, også kendt som Interlagos, stiller særlige krav til mænd og maskiner. DOTZ Interlagos: Det perfekte navn til den nye DOTZ fælg.

Læg mærke til DOTZ Interlagos: Aggressivt, sportsligt stjernedesign og lækre detaljer. Fem dobbeltegerpar skaber et kantet og dynamisk look takket være særdeles delikate egerforstærkninger. DOTZ Interlagos bærer op til 615 kg.

Fælgens sporty ydeevne er opnået ved vægtoptimering under produktionen. Æstetikken er klar! DOTZ Interlagos leveres i 2 farveversioner: DOITZ Interlagos dark i gunmetal/poleret og DOTZ Interlagos shine i hog gloss sølvlakering.DOTZ Interlagos et klart blikfang på din bil uanset hvilken version du vælger.

For biler i den såkaldte “Golf-klasse” er DOTZ Interlagos ”lige i skabet”. I dimensioner fra 17 til 19 tommer med ABE- og ECE-godkendelser passer de med garanti. DOTZ Interlagos passer ikke kun til golfklasse-biler, men er også på de mest almindelige bilmærker som Audi, Mercedes, Skoda, Seat og mange andre.

DOTZ Interlagos sætter et aggressivt og sporty aftryk.

 

Find dit nye fælge med vores DOTZ-fælgkonfigurator.