Hvirvler ikke kun støv op!

Den nye DOTZ fælg - navnet siger det hele

Modstandsdygtighed og holdbarhed er, hvad du har brug for under en tur gennem ørkenen. Varm sandjord, lerede overflader, brede saltsletter og forrevne stenmarker venter på eventyrlystne off-road fans, når de tør vove sig ind i Kalahari-ørkenen, fordi denne ørken er mere end bare sand og tørhed. De store grundvandsressourcer muliggør en stor biodiversitet i ørkenens flora og fauna.

 

Men uden firehjulstræk kan du ikke komme videre i steppelandskabet, og din reservebrændstofbeholder skal også fyldes til randen, da det golde landskab er meget tyndt befolket.

Bild1

Hvis du kører alene ud i den uberørte vildmark, har du brug for trofaste venner, der kan klare de ekstreme forhold. Især terrængående biler som Toyota HILUX, Ford Ranger Raptor, Nissan Navara eller Mitsubishi L200 er særdeles velegnede til krævende udfordringer som Kalahari.

Sådanne sværvægtere kræver stærk støtte, som de får i DOTZ Kalahari. Den nye DOTZ -fælg er lige så alsidig som sin navnebror. Der er noget for enhver hardcore off-roader takket være 5- og 6-huls boringer og størelser fra 7x16 til 8x18.

Bild4

Den kraftige fælg i 8-eger-design er teknisk sofistikeret med en ekstrem bærelast på op til 1.150 kg pr. Fælg der stadig ser sej ud, uanset om det er i matsort eller sort/frontpoleret, fordi den særlige SRC lakering beskytter finishen mod ekstremt vejr.

I DOTZ -fælgkonfiguratoren kan du se den nye DOTZ Kalahari på din egen bil. Og mens du er i gang, anbefaler vi dig at gennemse 4x4-hjulene, da det nye produktsortiment tilbyder det rigtige hjul til enhver offroad-entusiast.

Bild2

At vælge det rigtige materiale er lige så vigtigt som fælgenes tekniske krav. Find ud af, hvor vigtig den rigtige fælg er i det terræn ved at klikke på: https://www.dotz-wheels.com/magazine/blog/4x4. DOTZ har den rigtige fælg til ethvert eventyr!

Bild3