Over stok og sten

Bild7

Fælge får ikke bare bilen til at se bedre ud, de skal også opfylde de tekniske krav til bilen. Dette er især vigtigt for terrængående biler, for ud over lovbestemmelser som en del af fælggodkendelsesproceduren skal fælge modstå store belastninger og enorme ydre påvirkninger. Derfor spiller det rigtige materiale en vigtig rolle. Aluminium eller stål – Det afhænger af typen af ​​krav til den respektive terrængående bil.

 

Til off-road livsstil-SUV'er tilbyder DOTZ alufælge, der også giver mulighed for visuelt slående design. Ægte terrængående fans, der foretrækker tungt terræn, er ligeglade med udseendet - hvad der tæller for dem er en robust og bærende konstruktion. DOTZ fælgproduktionsteam har udforsket de forskellige krav og udviklet aluminiums- og stålfælge, der opfylder alle behov.

 

DOTZ MODULAR, DOTZ DAKAR og DOTZ PHARAO er lige så hårde som det stå de er lavet af og med de rigtige navkapsler, der forhindrer snavs i at trænge ind i hjulnavet.

DOTZ MODULAR

Den sølvfarvede stålfælg i 7x16 tommer er udviklet eksklusivt til VW Amarok og kan monteres uden syn takket være ABE-godkendelse. Den er klar til enhver udfordring.

DOTZ MODULAR BEADLOCK

Den blanke, sorte DOTZ stålfælg, bringer imponerende udseende og militærteknologi sammen. Hjulene i Beadlock-udseendet klarer stor belastning, højt moment og lave dæktryk.

DOTZ DAKAR

Den sølvfarvede stålfælg er nem at rengøre takket være en speciel lakering og giver med sine klassiske konturer det perfekte offroad look. 4x4-hjulet i størrelserne 15 til 17 tommer og en fælgbredde på op til 8 tommer er en bærende partner, der er klar til ethvert eventyr.

 

DOTZ Dakar fås også i DARK-look og kommer til sin ret med sin blanke sorte finish, især til pick-ups som Mercedes X-klassen, Nissan Navarra og Renault Alaskan.

DOTZ PHARAO

Du kan smide alt fra fugtig jungle luft til varmt ørkensand efter denne DOTZ stålfælg - det klarer enhver udfordring. Snavs og sand efterlader ingen synlige mærker og kan let vaskes af takket være den specielle overfladefinish. til modellerne Hyundai, Mitsubishi, Nissan og Ford kan DOTZ PHARAO monteres uden syn, da den leveres med ABE-godkendelse.

ALU-fælge bærer også  meget – det er DOTZ CRUNCH beviset på.

Den kraftige fælg med seks eger er både robust og iøjnefaldende. Den slående, blanke sorte finish med en ekstra poleret fælgkant og center giver et enestående look.

Fælgen findes i 5- og 6-huls og passer til de mest almindelige terrængående biler.

 

 

 

 

Fælgen kører ikke af sig selv

Det rigtige valg af dæk er vigtigt for at komme videre i naturen. Det er bedst at lade dine daglige dæk være på vejen, ægte off-roadere går efter terrængående dæk, der er udviklet til at imødekomme forskellige krav.

For amatør off-roadere er gade-terræn eller motorvej-terræn dæk ideelle. De sikrer godt greb og imponerer med lav støj på ujævn vej, både i almindelig vejtrafik og hurtige flugtveje fra asfalten. Hvis belastning og stress øges, skal du vælge terrængående dæk. De har kraftigere dækmønster og er bygget mere robuste.

Hvis du kan lide at køre langt væk fra asfalterede veje, går du efter Mud Terrain dæk. De giver den højeste sikkerhed mod punkteringer, mens de let krydser mudret eller stenet terræn. På vejen sørger de for en høj og hård tur, hvor grebet også lader meget tilbage at ønske.

Derfor: se på hvor og hvordan du kører før du vælger dæk.

 

Bild5

Uanset hvilket dæk du vælger, er DOTZ fælge et perfekt match til enhver udfordring. Uanset om det er stål-eller alufælge - de er optimalt beskyttet mod sand, mudder og stenslag takket være deres førsteklasses DOTZ-lakering i topkvalitet.

Hvis du ikke kan bestemme dig for hvilke DOTZ-fælge der passer bedst til din terrængående bil kan du se fælge på bil i DOTZ  fælgkonfiguratoren, tjekker de forskellige udseende og sammenligner de tekniske detaljer? I DOTZ off-road programmet finder du det perfekte hjul til dine behov.