Matchende farver

Fremhæv detaljerne.

Hvis du vil fremhæve visse detaljer, foreslår vi, at du vælger grafit - blank eller mat – det sætter fokus på fælgdesignet. Denne kombination forbedrer kontrasten mellem bil og fælge, hvilket gør det til et godt valg for dem, der leder efter en elegant, men alligevel ekstravagant løsning

 

Allrounder blandt fælgene

Sølvfarvede alufælge bringer mere pragt ind i vores liv. De reflekterer ikke kun lys, men de understreger også billakkens farve. Sølv passer til enhver bilfarve, er let at vedligeholde og kan kombineres på mange måder - en rigtig allrounder blandt fælgfarver.

 

Farverige alternativer

Og hvis det ikke er nok, kan du dyppe i malingsspanden og give din bil den ekstra ”oomph” med farvede alufælge der vækker opsigt i gadebilledet. Kreativitet kender ingen grænser, når det kommer til fælgdesign.

 

Hvad Det er vigtig med den rigtige farve på fælgen i for hold til bilen. Hvis du vil være trendy, så overvej nøje hvilke fælgfarver der matcher din bil, før du køber en fælg.

 

Og det skader ikke at kaste et blik i DOTZ-felgkonfiguratoren. Med et par klik kan du se hvilke fede fælge der passer på din vogn.

Uanset om du vælger grå nuancer eller dristige kombinationer, er der ingen grænser for farvevariation og kreativitet på fælgmarkedet. I de sidste par år har industrien kontinuerligt udviklet sig og dækker nu et bredt spektrum af forskellige former og farvevariationer. På trods af de igangværende fremskridt spiller klassikere som sort, sølv eller grafit stadig en vigtig rolle i valg af farve. Normalt findes matte eller blanke variationer, som kan hjælpe med at skabe et individuelt udseende.

Fælge skaber folk

Hvis du kan lide en lidt mørkere type bil, vil en sort fælg forstærke det seje og mystiske look. Hvis du kombinerer en mørk fælg med farverige lakeringer, bliver din bil et ægte blikfang. Både den sorte fælg og den flotte lakering kommer virkelig til deres ret i sådan en kombination. Mørke fælge med en poleret front er også ægte blikfang.