20 år med DOTZ

1999. Oprindeligt kendt som et som et sydafrikansk fælgmærke, skiftede de fire markante bogstaver DOTZ kontinent til Europa lige før årtusindskiftet. Mærket blev integreret i BBV Beteiligungs GmbH, der nu er kendt som  Dette var også starten på den kontinuerlige brandudviklings- og ekspansionsproces for at blive en europæisk topspiller på personbilseftermarkedet. I dag er DOTZ en uundværlig del af bilscenen og garanterer den højeste kvalitet gennem optimeret teknisk udvikling.

Læs historien om DOTZ lige her.

 

DOTZ Brands Hatch, opkaldt efter den krævende britiske racerbane, imødekom behovet for et ”Speed Style Tuning Wheel”. Den trendy dobbeltegerde desig i split-fælg-lookhar en ekstremt dyb kant, et slående centerdesign og er high gloss lakeret. Med sin designfilosofi "Need for speed" henvendte DOTZ Brands Hatch sig til et moderne og ungt tuningpublikum.

Unikt og umiskendeligt: DOTZ Las Vegas & DOTZ Las Vegas dark - kun for rolige nerver. sorte fælge var absolut nye på det tidspunkt og virkelige trendsættere på tuning-scenen. Ud over kromversionen udviklede DOTZ den ekstreme fælg Las Vegas Dark.

Bestseller i mange år: DOTZ Imola. Som en klassisk 5-eger fælg blev Imola beundret på mange biler i mange år. DOTZ Imola var det perfekte valg for alle dem, der var på udkig efter et harmonisk, behageligt design til deres bil.

I 2008 var tiden inde. Med DOTZ Hanzo havde feltspecialisten et hit, der stadig ser ikke ser det lige i dag. Ofte kopieret, aldrig opnået. DOTZs Hanzo er en stor helstøbt fælg, hvis aggressive udseende sender kuldegysninger ned langs ryggen. Designet af de fem eger minder om et samurai-sværd og fanger øjeblikkeligt øjet.

Bild 9

Den næste milepæl i DOTZ's historie markerede året 2010. Med de store succeser fra Brands Hatch, Imola og Hanzo var det et spørgsmål om ære at forfine designet og gå et skridt videre i udviklingen.

 

DOTZ Freeride peak: Fælgen, der er designet med detaljeoptimering i tankerne, imponerer med sit stilfulde og sporty udseende og giver køreren en uafhængig profil. Fælge der skiller sig ud fra mængden!

DOTZ Tupac kombinerer excentrisk livsstil med ekstraordinær elegance, aggressiv flair med geometriske elementer. Tupac - navnet står for "kriger", "kæmper" og "budbringer" i henhold til dets afrikanske oprindelse - får sit militære design fra de fem dobbelteger og King Size fælgkant.

 

DOTZ Mugello dark - Black Power: DOTZ forbedrede Mugellos udseende med de ti Y-eger med stærk sort. DOTZ Mugello dark er i sit nye outfit fryd for øjet for tunerne og lige så kraftfuld som italiensk espresso. DOTZ Mugello overbeviser også i den sort/polerede version.

Den perfekte tilføjelse til medaljeskabet. DOTZ Rapier, den ædle klinge blandt fælge, får selskab: som en sort eller high gloss version.

DOTZ Territory: en kæmpe fælg med ti dobbelteger og en sporty karakter, udvider antallet af tuningsfælge i SUV-segmentet.

Touge graphite  - æstetik og kraft: De japanske passager - Touges - er den ideelle legeplads til perfekte svinghjørnet. DOTZ Touge graphite er ikke kun den ideelle fælg til drifting, den giver også mulighed for individualisering med farver og striber.

DOTZ Fast Seven - Pure Performance: Mens "The Fast and the Furious" kun er ved del fem, har DOTZ allerede nået syv. Med Fast Seven vil fælgmærket skabe så megen sensation på tuning-scenen, som om Vin Diesel kom kørende i sin 900 hk Dodge Charger. Keep it Sideways: DOTZ på drift-scenen King Of Europe

Bild 18

2014 var året - DOTZ byggede sin egen ædle DRIFTER, DOTZ DD1.

Den er baseret på en BMW E92 M3 3,3 liters 6-cylindret motor med en Rotrex Kopressor turboladet til at levere 550 hk til bagakslen. Monteret med overbevisende komponenter af høj kvalitet fra partnerne Motul, KW, Falken, K-Sport, Remus, Mishimoto og Festool, gør det DD1 til en racer.

Bild 19

DOTZ Kendo

Den japanske kampsport Kendo har sine rødder i træning til sværdkampe i samurai-stil - men betragtes også som en speciel livsstil. På DOTZ Kendo alufælgen ser de ekstremt kantede dobbelt eger ud som hvirvlende knive, der roterer rundt om det dybpolerede center under kørsel.

Bild 20

>> Revvo << lution

En "industriel" revolution beskrives generelt som en teknisk strukturændring. Ved navngivning af aluminiumsfælgen DOTZ Revvo er der mange detaljer involveret, som tilsammen resulterer i en >> Revvo <<< lution.

DOTZ Revvo fås i bronze, dark eller som en sort udgave… noget for enhver smag

Det er 2017: nyt år, ny præstation, DOTZ SP5! Velkommen til den ”the dark side of the Force” ... Det nye DOTZ-design SP5 dark garanterer et aggressivt udseende, som ingen nogensinde vil glemme.

 

DOTZ CP5 - konkav ydeevne: Med DOTZ CP5 blev den klassiske 5-egerfælg tolket helt anderledes. Fælgen i mat grafit ser ikke kun større ud på grund af forbindelsen mellem egerne til fælgkanten, men også det specielt teknisk designede centerområde med 5-huls pcd, "smart center", fælgen ser dybere og mere kraftfuld ud.

Aggressiv. Edgy. Tuning. (DD2)

I 2018 fejrede den anden DOTZ Project Car sin verdenspremiere på Essen Motor Show. DOTZ installerede en 2JZ GTE Toyota-motor i det ærværdige karrosseri på en BMW Z4 Coupé. 3l tvillingturbomotor blev valgt på grund af dens enorme potentiale. Dette ekstravagante projekt blev udløst af den nye BMW Z4 og Toyota Supra. DD2.JZ debuterede på Essen Motor Show.

Bild 29

DOTZ Misano - Flyt grænserne

 

Ideen til DOTZ Misano-tuningfælgen kommer fra den nye DOTZ-projektbil DD2.JZ, som er monteret med en specialproduceret Misano konceptversion. Dyb fælgstjerne, et åbent egerdesign og konkav konstruktion giver fælgen maksimal dybde. Teknisk ekspertise og dygtighed gjorde det muligt for DOTZ at opnå "maksimal ydelse". Maksimum tynde egerpar, der ligner fine stemmegafler, gør den nye Misano så unik.

Men nu er vi nødt til at holde op med at tænke på fortiden. Nu skal vi se fremad og se på vores DOTZ-designeksplosion 2020.

 

Start DOTZ fælgkonfiguratoren og se fede fælge på din bil