Alcar

DEZENT TA silver

DEZENT TA

Og igen går sommeren på hæld og temperaturerne bliver mere efterårsagtige. Det er grund nok til at se på nye vinterhjul – klar til den første sne.

 

Sofistikeret design med dobbelteger

Edgy, robust og dynamisk: Dette er de vigtigste egenskaber ved den nye DEZENT SUV-vinterfælge. Det sofistikerede design med dobbelteger er i perfekt harmoni med det moderne udseende på biler som den nye Volvo XC 40 og XC 60, Audi Q2, Audi Q3 og Audi Q5 samt BMW X3. Teknisk passer den nye DEZENT TA silver 100% til disse modeller takket være ECE- og ABE-godkendelser. Fælgen er også den perfekte match til modeller fra asiatiske producenter som Hyundai Tucson, Hyundai Santa Fe eller Kia Sportage, og med en bred vifte af dimensioner fra 6,5x16 til 8,0x20 tommer passer den nye aluminiumsfælg på rigtig mange andre bilmodeller.

Det perfekte fodtøj til den kolde sæson takket være SR3

DEZENT vil levere bedst mulig kvalitet og bruger derfor kun de bedste materialer. Med SR3 garanterer den tyske fælgfabrikant også en yderst holdbar 3-lags lakering, specelt udviklet til vintersæsonen.

Vælg DEZENT, så du kan bruge originale centerkapsler og bolte.

DEZENT ”Car-specific Wheels”l er fælge, der er udviklet specielt til en bestemt bil. På denne måde har manikke længere brug for centreringsringe, og i de fleste tilfælde kan producentens originale centerkapsler og bolte bruges.

Prøv selv DEZENT TA silver på din bil i vores online bilgarderobe.