Car-specific fælge. Specialproducerede til din bil

100% teknisk godkendt til din bil.

DEZENT har det, du har brug for. Fælge der passer teknisk til din bil. Og de originale centerkapsler passer også! Hvordan det? Let. Du skal blot vælge din bil i DEZENT FÆLGKONFIGURATOREN og så den ønskede fælg. Straks vises alle tekniske detaljer.

Det grønne DEZENT-anbefalingsfilter garanterer et valg, der er 100 procent teknisk godkendt og fuldstændig fri for efterfølgende syn af bilen for de fleste modeller. OE betyder, at fælgen ikke kræver yderligere centreringsringe eller mbespænding, dvs. de er Car-specific. Bare på med dem og kør!

Alt, hvad "fælg" hjertet ønsker. Fra små biler til SUV'er.

 

Du kan vælge mellem i alt ca. 1.340 Car-specific fælge, i 28 forskellige hjuldesign i mange farvevarianter. Fra Alfa Romeo, BMW, Ford, Mercedes, Hyundai, Kia, Land Rover, Tesla og også alle Volkswagen Gruppen-mærker, op til Volvo, kan du vælge fra et stort udvalg af hjul.

 

Centercapadapter

Desuden tilbyder DEZENT en anden funktion til at individualisere dine fælge yderligere. En centerkapsel eller adapterring til navkapslen giver dig mulighed for at bruge de originale centerkapsler fra VW, SKODA og SEAT også til fælge fra DEZENT.

 

Originalproducentens centerkapsler passer perfekt

 

Det er mange bilejers ønske, at producentens logo er synligt i midten af deres nye alufælge, hvilket også gælder for eftermarkedsfælge. Med Car-specific fælge fra DEZENT behøver du ikke længere undvære dine originale centerkapsler!

Prøv det : DEZENT FÆLGONFIGURATOR