DEZENT får det til at ske

Brug de originale centerkapsler i de nye DEZENT fælge

Nogle gange forstår vi først værdien af noget, når det er væk - centerkapsler, for eksempel. Nogle af os ser det ikke første gang vi kigger, men det faktum, at "noget" mangler, er ikke kun håndgribeligt, det er også meget synligt. DEZENT tilbyder til mange bilmærker  en enkel og hurtig løsning til montering af de originale centerkapsler ved hjælp af en adapterring til fælgen. På denne måde får bilejere fordel af et stort udvalg af fælgdesign uden at skulle "gå glip af" et bestemt bilmærke.

DEZENT udvider muligheden for at personliggøre din bil ved at inkludere det dynamiske og trendy CUPRA-mærke. Fra nu af kan fælge fra den tyske producent DEZENT på et øjeblik tilpasses til modellerne ATECA, BORN, FORMENTOR LEON og LEON SP så de originale hjulkapsler kan monteres i centerhullet på fælgen.

Image2
Mærket i fokus

I udviklingen af nye fælgdesign lægges der stor vægt på brugen af originale centerkapsler. Derfor giver DEZENT det perfekte alternativ til dyrere, originale fælge, og de ønskede mærker kan nemt integreres i det overordnede "look and feel".

Image1

DEZENT fælgkonfigurator. Alting på et øjeblik

DEZENT 3D fælgkonfiguratoren er den digitale løsningfor alle, der leder efter den rigtige fælg. Derudover giver fælggarderoben alle nødvendige oplysninger om matchende dæk, hjulkapsler, monteringsudstyr, TPMS-sensorer og tyverisikringsanordninger – alt på et øjeblik.

DEZENT – Simply matching. Matchingly simple.

Prøv det : DEZENT 3D fælgkonfigurator

Image3 EN