Teaser
13.09.2021 DEZENT

Alle biler har fire af dem, men kun de færreste bilejere har nogensinde set mere detaljeret på dem - fælge. Det teknisk korrekte udtryk er hjul, og de er en del af hver bils uaffjedrede masser. Sammen med fælgcenteret bidrager fælgkanten væsentligt til hjulets stabilitet og beskytter og fastholder det luftfyldte dæk. Design og teknologi resulterer i det perfekte hjul til din bil. Men hvad bærer bilen? Dækket? Fælgen? Og hvor mange kilo formår sådan en fælg at bære?

 

Læs artikel
Teaser
15.04.2021 DEZENT
Car-specific fælge. Specialproducerede til din bil

Car-specific fælge er fælge, der er specielt udviklet til en bestemt bil, dvs. din bil. Når du bruger disse fælge, kræves der ingen centreringsringe. I de fleste tilfælde kan producenternes originale bespænding og logokapsler også bruges. 100 procent teknisk godkendt. Med et stort udvalg af fælgdesign. Det bliver ikke nemmere.

Se dem alle i fælgkonfiguratoren 

Læs artikel
DEZENT TW Header
10.12.2020 DEZENT
DEZENT TW - vinterfælgen til alle mellemklassebiler.

Nu bliver alvor. Temperaturen falder, og sneen er hvid. Hvis du endnu ikke har skiftet til vinterdæk og fælge, skal er det ved at være nu!

Læs artikel
DEZENT TZ dark Alufælge BMW 2 ECE ABE
10.12.2020 DEZENT
DEZENT TZ

Hvad gør en fælg til en fælg? På den ene side er det selvfølgelig designet, men på den anden side skal den teknisk passe perfekt til bilen. Kort sagt så skal fælgen løse sin opgave hver eneste dag og se godt ud i mens.

Læs artikel