ALCAR nye fælgdesign 2023

ALCAR skyder det nye år i gang med fire splinternye alufælge fra mærkerne AEZ og DOTZ i hele ni farvevarianter, der tilbyder bilelskere et endnu større udvalg og mulighed for at opgradere deres bil med det ønskede design fra foråret 2023 .

Uanset om det er kompakt- eller mellemklasseklassen, SUV'er, elektriske sportsvogne samt modeller fra de franske og asiatiske bilmærker: Anvendelsesmulighederne for de nye designs er meget varierede, og takket være ECE-montering mange biler kombinationer er uden registrering.

AEZ Alaska

Den nye AEZ Alaska er produceret specielt til de elektriske sportsvogne Porsche Taycan og Audi e-tron GT. I varianterne blank sort og blank sort/frontpoleret giver denne ligeskårne alufælg i multi-eger design et individuelt præg.

I dimensionerne fra 9x20 til 11,5x21 tommer tilbyder AEZ Alaska ECE-montering og vinder ikke kun ved første øjekast med kraftfuldt udseende, men også med yderligere vægtoptimering.

Alaska Black

AEZ Montreal

Med Montreal præsenterer AEZ et design med dobbelteger, der ser elegant og sporty ud både i en blank sort finish og en blank sort frontpoleret. Det kompakte fælgcenter med 5-hullers montering tiltrækker al opmærksomhed i kombination med de harmoniske designelementer. Indpresningerne spænder fra 35 til 55.

En høj belastning samt dimensioner fra 18 til 20 tommer muliggør en designopgradering for mange bilmærker, for første gang også asiatiske og franske bilmodeller som Toyota RAV4, Kia Sorento eller Renault Megane E-Tech. Fælgene erABE- eller ECE-godkendt til mange bilmodeller.

Montreal Dark

DOTZ LongBeach

LongBeach er den første SUV-fælg fra premium-producenten DOTZ og kommer i farvevariationerne black og dark. Det splinternye blændende Y-design har et fint afstemt look og er den perfekte ledsager til alle mellemklassebiler til meget store repræsentanter for SUV-klassen lige fra Audi til Volvo.

I dimensionerne 9x20 til 10,5x22 tommer og med høje belastninger på op til 1054 kg er DOTZ LongBeach den perfekte og enkle Plug&Play-løsning til mange modeller, og bestemt et cool blikfang. ABE- eller ECE-godkendelser er på plads til mange bilmodeller.

Longbeach Dark

DOTZ Fuji

DOTZ Fujis ekstravagante cross-eger design overbeviser med en vægtreduceret konstruktion. Det sporty alufælge kommer med mange detaljer i dimensioner fra 7,5x18 til 9x20 tommer. Dens udseende passer godt til mange bilmodeller i kompakt- og mellemklasseklassen, såsom BMW 5-serie, Cupra Born, Mercedes C-klasse, Seat Ateca, Skoda Octavia, VW Golf og mange andre.

Den blanke guldfinish ser særligt godt ud på dette sporty blikfang og tilføjer endnu mere karakter til BMW- og VW-modeller. Desuden fås DOTZ Fuji også i en gunmetal finish samt farvevariationen sort frontpoleret. Og takket være den nye 4-hullers montering i 18 tommer er den også et perfekt match til biler fra Stellantis Group.

Fuji Gold

ALCAR 3D fælgkonfigurator – Vores digitale garderobe.

Opmærksomheden på detaljer i 360°-bilvisningerne i ALCAR 3D-fælgkonfiguratoren er blevet yderligere forbedret for de nyeste bilmodeller. Det omfattende udvalg af alufælge er altid up to date og kan øjeblikkeligt ses på den ønskede bil i fotorealistisk kvalitet. Brugere kan få alle specifikationer om fælge, dæk og sensorer til dæktryksovervågningssystem. Det grønne ANBEFALET filter angiver, at det valgte valg er 100 % teknisk verificeret og ikke kræver yderligere karrosseri.

Så hvordan ser AEZ Alaska, AEZ Montreal, DOTZ LongBeach og DOTZ Fuji ud i kombination med din egen bil? Du kan beundre det nye look med blot et par klik i vores ALCAR FÆLG KONFIGURATOR. Prøv det nu!