Fire specialister og en allrounder - nye ALCAR alufælge vinter 2022alufælge

"Tæppet går" for de fem nye ALCAR-stjerner, der lover en fabelagtig entré i andet halvår: AEZ Berlin, din specialist inden for alt Mercedes, DEZENT TV til sværvægtere, DEZENT AO for e-mobilitetskøretøjer (BEV'er) ), DEZENT KT til asiatiske bybiler og DEZENT TO, den sporty-elegante allrounder.

Selvom sommeren er lige rundt hjørnet, er vinteren allerede på vej. Og imens de fleste af os er i feriehumør, har ALCAR kigget fremad. ”SRC” er den magiske forkortelse der fjerner enhver bekymring for vejsalt, is, sne og grus. SRC er ALCAR særlige 3-lags bemaling der udgør et usynligt skjold af beskyttelse.

Om det skal være sporty eller elegant – så fremhæver AEZ Berlin enhver glans

I årevis har biler fra Mercedes været synonym med højeste kvalitet og lækkert design. I spændet imellem A-klassen og S-klassen åbenbares en bred vifte af det ypperste indenfor personbiler. Det være sig den fuldt elektrisk EQA -eller de sporty modeller fra AMG. AEZ Berlin er specielt designet til ”Cars with Stars”, og med sit klassiske multieger design, er AEZ Berlin det perfekte valg til enhver Mercedes model. AEZ Berlin laves i varianterne black og dark.

AEZ Berlin black er den sporty udgave af fælgen der, med sin polerede fælgkant, giver et skinnende og unikt sporty look, til den velkendte Mercedes-stil. Hvorimod AEZ Berlin dark, med sin polerede front, spiller på den elegante kontrast imellem dets sorte dybde, og den glinsende effekt i den polerede front.

Med de to varianter black og dark passer AEZ Berlin perfekt til biler i A-, B-, C- og E-klassen. Og med sin høje lastevne, endda også på GLC, EQA og flere AMG-modeller.

Skåret på mål og ECE certificeret – og fås i størrelser fra 7,5x18” op til 9,0x19”.

 

Bild 1

DEZENT TV – Multitalentet til varevogne og SUV’er

 

Med en lastevne på helt op til 1.050kg er den nye DEZENT TV perfekt til de store drenge, såssom VW T5/T6/T7 Multivan, Mercedes V-klasse, Citroën Traveller, Opel Zafira og Toyota Proace.

SUV’er og de tunge el-biler som VW Tiguan, Skoda Enyaq og Karoq, Land Rover Velar, BMW X4/X5, Mercedes EQS, EQC, GLC og CLC-Coupe kan endda også udstyres med DEZENT TV.

DEZENT TV laves i størrelser fra 16” helt op til 20”, og flere af fælgene er ECE-certificerede til bl.a. bilerne ovenfor.

Den helstøbte, 5-huls DEZENT TV laves i tre udtryksfulde varianter:

Sølv, skinnende sort og skinnende sort med poleret front.

Bild 5

Speciallavet til de små fra AsienDEZENT KT

Med DEZENT KT – kun i 4-huls, hæver den tyske fælgproducent indsatsatsen i forhold til design af alufælge.

Fælgen har en bæreevne på helt op til 475kg og er tilgængelig i dimensionerne 6,0x15” og 6,0x16” i ECE fitments til Kia Stonic, Kia Rio, Hyundai i10 og Hyundai i20. OGSÅ hybrid- og El- udgaverne.

Derudover tilbydes DEZENT KT også til en lang række af andre mindre biler. DEZENT KT laves i varianterne grafit/mat grafit og dark/gunmetal frontpoleret.

DEZENT KT er med de fire sæt dobbelteger og dynamiske udformning, det perfekt valg til bilerne i de små bybiler.

Bild 4

Energisk “allrounder”  - DEZENT TO

 

Sporty, Dynamisk og Stilfuld – DEZENT TO imponerer med sit slanke V-eger design og høje lastevne. Med en bæreevne på op til 755kg og en bred vifte af ECE-fitments, passer DEZENT TO på en lang række af 5-huls biler. Endda på flere PHEV og BEV varianter. En sand ”allrounder”.

DEZENT TO laves i flere varianter fra 17” til 19” og kommer i farverne dark/blank sort -frontpoleret og black/blamk sort.

Blikfang til E-mobiliteten – DEZENT AO

DEZENT AO er specifikt udviklet til de mange populære El-biler, og med sit helt særprægede design, danner DEZENT AO fortrop blandt tidens trends.

Takket været den høje lastevne på helt op til 810kg, er DEZENT AO perfekt til BEV’er som Audi Q4 e-tron, Mercedes EQC/EQA, Skoda Enyaq, Hyundai Ioniq 5, Kia EV6, VW ID.3/ID.4, Polestar 2, Volvo XC40 Recharge oo Tesla Model 3, hvortil DEZENT AO fås i ECE-fitments. Desuden laves DEZENT AO også til en lang række andre biler, og kan leveres i 19” og 20”.

DEZENT AO skiller sig ud fra mængden, på grund af sit AERO-design dets konkave kernestruktur, der giver en levende tredimensionalitet. DEZENT AO er tilgængelig i varianterne black/skinnende sort og dark/skinnende sort med poleret front.

Med den forsænkede geometri af egerne, der bliver bredere ud mod fælgkanten, indgyder DEZENT AO dark karakter til enhver bil, og fremhæver bilens egen æstetiske linjer. Med egernes skrånende kanter, bidrager DEZENT AO black med et endnu mere sporty udtryk.

Bild 3
Bild 2

Hvis du gerne vil se hvordan en given fælg ser ud på netop din bil, er løsningen blot et par klik væk.

Gå ind på ALCARs 3D fælg konfigurator – vælg din bil og den ønskede fælg – og nyd synet.