Den rigtige retning

AEZ North holder dig på sporet

Et kompas peger altid mod nord, og der er en god grund til det. Nord er det vigtigste referencepunkt for navigation. Hvis du ved, hvor nord er, kan du nemt orientere dig på ethvert verdenskort

Med sit design og tekniske egenskaber peger den nye AEZ North på fremtiden. Med denne nye fælg fra AEZ er her et højkvalitetsprodukt, specielt tiltænkt mellemstore Volvo-modeller. Med ECE-certifikat er AEZ North et perfekt valg til XC60, XC40, V90 og S90.

Kompatibel og stærk

Fælgen findes i mange bredder og fra 18” til 21” i diameter. Det gør fælgen meget alsidig og der kan ydermere anvendes originale bolte og centerkapsler. I 21 tommer har AEZ North en max. belastning på op til 710 kg - en stærk partner med et fantastisk look.

Umbraco 1

Skinnende statement

Den diskrete og lineære dobbeltegerfælg fås i farverne gunmetal/poleret som AEZ North dark og i high gloss som AEZ North high gloss. Begge versioner sikrer et moderne, selvsikkert udseende og et design statement.

Umbraco 2

At Rejse er at leve og nord er det vigtigste referencepunkt for enhver rejse.

Du kan nemt se, hvilken AEZ-fælg der er den bedste rejsekammerat til dig. Klik bare på AEZ-felgkonfiguratoren, vælg din biltype og rul gennem AEZ's fælgverden.

Én ting er sikker: med AEZ North og Volvo bevæger du dig i den rigtige retning.