ALCAR PRODUKTION & KVALITET
FÆLGPRODUKTION AF HØJESTE KVALITET

ALCAR DANMARKs produktionsstrategi er at levere fælge af højeste kvalitet. For at sikre dette, gennemgår produktet mange operationer og processer for at sikre, at fælgens  kvalitet til stadighed opfylder de højeste kvalitetskrav.
qualitaet-dummypic_gross.png

Det begynder med en perfekt organiseret fælgdesignudvikling. Hos de nøje udvalgte produktionspartnere (alle virksomheder skal være ISO 9001 certificeret) fokuseres der på den højeste kvalitet. Fælgene testes løbende under produktionen for dimensional nøjagtighed, materialehomogenitet, utætheder og visuelle defekter.

Inden de kommer på markedet bliver alle aluminiumfælge testet hos TÜV Deutschland. Fælgene testes med en rotationsbøjningstest. Ved denne test udsættes fælgene for 200.000 belastningsskift. I en anden test bliver en fælg med en let forhøjet belastning undsat for ca. 1.800.000 belastningsskift. En såkaldt "impact test" finder også sted. Her simuleres en kollision med en kantsten. Disse testbetingelser opnås aldrig under almindelig kørsel, men fælgen må efter disse test ikke være deformeret eller revnet.

Først efter et positivt testresultat, vil fælgen blive leveret fra vores distributionslager i Siegburg (Tyskland) skal leveres til kunder i hele verden.

Disse test, og den ubønhørlige udvikling af alle fælge på designmarkedet prægger kvalitetspolitikken for AEZ, DOTZ, DEZENT og ENZO fælge. Dette gør det muligt for os at opfylde kravene fra vore kunder, samt fortsætte med at opretholde de højeste tekniske standarder i designfælgfremstilling.

ISO 9001-certifikat ALCAR PRODUCTION GMBH har som højtkvalificeret fælglevererandør fået ISO9001-certifikat fra TÜV. Denne certificering uddeles årligt og garanterer løbende forbedringer i fælgproduktion samt i kundeservice.