ALCAR gruppen

ALCAR Gruppen er Europas Nummer 1 på eftermarkedet for stål-og alufælge!
Händler findenPKW StahlräderALCAR Gruppen er Europas Nummer 1 på eftermarkedet for stål-og alufælge!

ALCAR er en international aktiv industriel og kommerciel gruppe, som sætter sit strategiske fokus på engroshandel og produktion af stål- og alufælge. ALCAR Gruppen er desuden markedsleder i eftermarkedssektoren i den europæiske bilindustri. Selskaberne i ALCAR Gruppen står for innovative designs, state-of-the-art produktion og teknologi samt serviceorienterede logistik.

Koncernens aktivitetsportefølje bliver desuden suppleret af en forretningsenhed af stålmøbelsystemer.

Virksomheden har et europæisk netværk af omkring 29 virksomheder, som beskæftiger mere end 780 mennesker i 16 lande og seks brands.
ALCAR Gruppen har hovedsæde i Hirtenberg, Niederösterreich, omkring 35 km syd for Wien.

ALCAR Gruppens Brands

ALCAR Gruppen tilbyder stål- og alufælge under de følgende Brands:

AEZ - DESIGN. KVALITET. LIVSSTIL.
DOTZ - TUNING. TRENDS. TILPASNING.
DEZENT - MODERNE. UNG. SIMPELTHEN DEZENT.
DOTZ Survival 4x4 fælge til ethvert behov
ALCAR Hybridrad - fremtidens stålfælg
ALCAR stahlrad - høj kvalitet

ALCAR Wheels GmbH - Overbevisende qua  OE-kvalitet og den højeste tilgængelighed.

ALCAR kombinerer design og udvikling, state-of-the-art produktion, markedsføring og salg inden for en gruppe af selskaber.

Én af ALCAR´s styrker er effektive modtræk til ændrede markedsvilkår, udvikling af kundeorienterede idéer og innovative designkreationer. Med en bred vifte af fælge til personbiler, SUV'er, varevogne og terrængåendekøretøjer (4x4), dækker ALCAR alle målgrupper med sine 6 Brands AEZ, DOTZ, DEZENT, DOTZ, ALCAR  Hybridrad og ALCAR stahlrad.

„Made in Germany“
ALCAR bygger på kvalitet og er derfor "Made in Germany". I begyndelsen af ​​2005 blev det største byggeprojekt i sin historie afsluttet: AEZ PRODUCTION der med et areal på 14.000 kvadratmeter kan producere mere end 1,2 millioner alufælge årligt.

Med sine brands kommunikerer ALCAR Gruppen med alle målgrupper: Det fulde sortiment af biler, terrængående køretøjer og varevogne omfatter fælge fra 13 " op til 22" i 72 designs med omkring 1.800 varenumre og millioner af applikationer. For at ensrette dette er det nødvendigt med et ensartet logistiksystem. 17 lagre over hele Europa har op til 800.000 alufælge på lager.

Stålfælge
Stålfælge nærmer sig sin højeste tilgængelighed i begyndelsen af ​​vinteren. På lagre i hele Europa, bliver der opbevaret omkring 2,5 millioner stålfælge til vintersæsonen. Fælge der skal sælges og leveres på kortest mulige tid til forbrugerne. ALCAR Gruppen tilbyder en 24 timers service i de europæiske regionale byområder. De leverede stålfælge stammer fra ALCAR Gruppens fabrik ALCAR Ruote SA (Schweiz) og andre leverandører, især fra den største stålfælgsproducent i verden, Maxion(Hayes-Lemmerz)..
PRODUKTSORTIMENT
KVALITET

AEZ DOTZ DEZENT ENZO