LASTVOGN oG BUSFÆLGE
ALUFÆLGE FRA alcoa® Wheels, stålFÆLGE FRA hayes lemmerz
Alufælge og stålfælge for lastbiler og busser
ALCAR Danmark er dansk importør af Alcoa® alufælge og Hayes Lemmerz stålfælge. Vi satser på et bredt sortiment til lastbiler, busser samt trailere. Klik på linket til højre for yderligere information om Alcoa.

 

ALCOA - Lättmetallfälgar för lastvagn
ALCOA® Wheels
Alufælge til lastbil og bus
 
Hayes Lemmerz stålfälg
Hayes Lemmerz
Stålfælge for lastbil og bus
 

 
Alcoa® Wheels - LETVÆGT TIL TUNG TRAFIK
ALUFÆLGE TIL LASTBIler

ALCAR Danmark er distributør Alcoa® alufælge og satser på et bredt sortiment af alufælge til lastbiler og busser.

Alcoa® fælgene er smedet af én aluminiumblok. Med en 8 000 tons presse bliver blokken smedet til en fælgform. Når fælgene først er smedet, bliver fælgene varmebehandlet for at maksimere fælgenes samlede mekaniske styrke.

De vægtoptimerede fælge giver en øget belastningskapacitet. Selve vægtbesparelsen kan være op til 50% sammenlignet med en tilsvarende stålfælg. Dæk og bremser skånes og der kan være en brændstof besparelse. Alle sammen gode argumenter for den samlede økonomi.

Alcoa® fælge  - lastvognsfælge
Alcoa® fælge findes med forskellige overfladebahandlinger og til flere forskellige anvendelsesmuligheder. De fås som: Børstet, Poleret, Dura-Flange®, Dura-Bright® og Workhorse.

Fælgene fås til de fleste tunge køretøjer, lastbiler og trailere i mange dimensioner, for eksempel: 6.00x17.5, 6.75x17.5, 7.50x19.5, 8.25x19.5, 7.50x22.5, 8.25x22.5, 9.00x22.5, 11.75x22.5, 14.00x19.5, 13.00x22.5, 14.00x22.5, 15.00x22.5, 17.00x22.5

ALCOA Wheels

Alcoa® Wheels is a product
brand of Arconic


OCL Brorssons - official ALCOA Wheels distributor

Besøg: http://www.alcoawheelseurope.com/ for yderligere information om Alcoa® fælge.
FÆLGUDVALG 
 surface-treatments-dura-bright-dura-flange
Dura-Bright® /
Dura-Flange®
 
Alcoa Dura-Bright®/Dura-Flange® fælge er resultatet af kombinationen af to behandlinger, hvilket giver en skinnende blank fælg, der er nem at vedligeholde og med et beskyttende skjold for yderligere at øge fælgens levetid. Varenumre, der slutter med DD, er Dura-Bright®/Dura-Flange®-behandlet
 
 ALCOA Wheels - Dura-Bright® EVO  
Dura-Bright®
 
Dura-Bright® er ikke en belægning, men en overfladebehandling, der trænger ind i aluminiummet og bliver en integreret del af fælgen. Den hverken krakelerer, knækker, afskaller eller korroderer, som almindelige belægninger gør. Regelmæssig rengøring med et mildt rengøringsmiddel eller ufortyndet Dura-Bright® Wheel Wash vil bevare fælgene skinnende, selv efter hundredvis af vaske og tusindvis af kilometer, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.
 ALCOA Wheels Ultra ONE 22.5x9.00  
Ultra ONE® 
 
Nyhet 2020! Ultra ONE® Alcoa® Wheels er vores letteste og stærkeste hjul. De er lavet af den særlige MagnaForce® aluminiumsteknologi. Denne aluminium er 17% stærkere end den eksisterende standard i industrien og gør det muligt at lave lettere hjul uden at gå på kompromis med styrken.

Findes i størrelsen:
8,25x22,5" max belastning 3750kg, vægt 22,1kg
9,00x22,5" max belastning 4250kg, vægt 22,9kg
 surface-treatments-dura-flange  
Dura-Flange®
 
Alcoa Dura-Flange® fælge har fået en patenteret behandling, der giver et beskyttende skjold for at reducere fælgkantslid. Behandlingen giver dem dobbelt så lang levetid som andre aluminiumsfælge, under de samme forhold
 ALCOA Wheels - Borstad
Børstet
Børstet er en grundlæggende vedligeholdelses finish. Børstede Alcoa® fælge korroderer ikke, og overmaling er ikke nødvendig.
Varenumre, der slutter med 0, henviser til den børstet finish
 
 ALCOA Wheels - WorkHorse®  
WorkHorse®

Designet uden ventilationshuller for at beskytte skivebremserne mod sand og grus. Bruges hovedsageligt til entreprenørkøretøjer med skivebremser.
Findes i fælgstørrelsen:
22.5"x9.00" max belastning 4335 kg 
22.5"x11.75", ET120

 ALCOA LvL One  
LvL ONE®

Alcoas avancerede LvL ONE® finish-teknologi giver en strålende finish med en glattere og mere glansfuld overflade end børstet. LvL ONE® fælge kræver den sædvanlige procedure, når det gælder vedligeholdelse. Hvis der ønskes en skinnende overflade, er det nødvendigt med polering. Fælgen ser altid godt ud og har samme fordele som andre Alcoa® fælge med anden finish.
ALCOA Wheels - lastbil 01s


ALCOA Wheels - lastbil 02s


ALCOA Wheels - lastbil 03s


 
STÅLFÆLGE til LAstbiler og bus 

ALCAR Danmark har general agenturet på Hayes Lemmerz fælge i Danmark og satser på et bredt sortiment af fælge til både lastbiler, busser og trailere. Maxion er en af verdens største producenter af stålfælge til den tunge sektor både til eftermarkedet samt til originalmontering.

Virksomheden blev grundlagt i 2012 ved overtagelsen af firmaet Lemmerz-Werk GmbH, der blev grundlagt i 1919 af Johann Lemmerz sammen med sine brødre i Königswinter, og fortsatte  i 1997 efter fusion med Hayes Wheels International som Hayes Lemmerz International Inc. af den brasilianske Iochpe-Maxion.

Gennem avanceret designteknologi, analyser og fremstillingsmetoder har Maxion skabt sig et renomme som markedsledende inden for sin niche.

Vi lagerfører Maxion stålfælge og fokuserer på høj service og hurtig leverance.
Hayes Lemmerz stålfälg