DOTZ LimeRock
VÆGTOPTIMERET TIL de små

Med den mobilitetsforandring der sker i dag er fælge i deres helt egen kategori. Med den nye LimeRock har DOTZ derfor udviklet en fælg specielt til det lille bilsegment. Med en eksklusiv 4-hullers montering tilbyder DOTZ en vægtreduceret alufælg i et krydsegerdesign med et robust center i perfekt i forhold til egerne og fælgkanten.

Smukke ting kan være så enkle, og derfor leveres DOTZ LimeRock med ECE-godkendelser til en lang række bilmodeller som FIAT 500, Opel Corsa, Ford Fiesta & Fiesta ST, Renault Clio, Citroen C3 og DS3. Alle andre tilbehør fås for det meste med en ABE-godkendelse.

DOTZ former ny mobilitet
En fælg med ECE-godkendelse svarer teknisk til det originale udstyr (OE), som nye biler leveres med. Dette betyder, at offset (ET), nav og bolthuller er identiske med OE-hjulet, den eneste forskel er designet. Teknisk set er et såkaldt ECE-hjul derfor 100 procent identisk med originalen. Oven i det hjælper vægtoptimering med at reducere de roterende masser, hvilket igen giver ydeevnen fordel.

DOTZ LimeRock.

aez dotz dezent enzo stahlrad configurator aez dotz dezent enzo stahlrad configurator aez dotz dezent enzo stahlrad configurator
 
aez dotz dezent enzo stahlrad configurator