DEN RIGTIGE RETNING 
AEZ North holder dig på sporet

Et kompas peger altid mod nord, og det er der en god grund til. Nord er det vigtigste referencepunkt for navigation. Hvis du ved, hvor nord er, kan du nemt orientere dig på ethvert kort.

Takket være sit design og tekniske know-how peger den nye AEZ North mod fremtiden. Med denne nye fælg har AEZ skabt et produkt af høj kvalitet, der passer specielt godt til mellemklasse Volvoer. Takket være et ECE-certifikat er AEZ North en overordentligt velegnet til modellerne XC60, XC40, V90 og S90. AEZ North er ECE godkendt og den er et perfekt alternativ til originalfælgene fra bilproducenten.

Tilpasningsdygtig og stærk
Fælgen findes i 18 til 21 tommer og der kan bruges med originale bolte og centerkapsler i fælgen. I 21 tommer bærer AEZ North en belastning på op til 710 kg - en stærk partner, men også med et fantastisk look.

Skinnende statement.
Denne diskrete og lineære fælg med dobbelteger fås i farverne gunmetal/poleret som AEZ North dark og i sølv som AEZ North high gloss. Begge modeller sikrer et moderne, selvsikkert udseende og et designstatement.

Rejsen er belønning i sig selv, og nord er det bedste referencepunkt for enhver rejse. Du kan nemt se, hvilken AEZ-fælg der er din bedste rejsekammerat. Klik bare på ALCAR 3D konfigurator, vælg din biltype, og rul gennem AEZ's fælgverden.

Én ting er sikker: med AEZ North og Volvo bevæger du dig i den rigtige retning.

alcar aez dotz dezent stahlrad configurator alcar aez dotz dezent stahlrad configurator alcar aez dotz dezent stahlrad configurator
 
alcar aez dotz dezent stahlrad configurator