den nye DOTZ Suzuka

Suzuka betragtes som teknologisk centrum for japansk håndværk. DOTZ Suzuka står for et sofistikeret og aggressivt design, der er udviklet i kombination med premium kvalitetsteknologi for at imponere - det være sig på en fuldt afstemt eller en mellemstor personbil. Med Suzuka sætter DOTZ et sporty-elegant og iøjnefaldende Y-eger designeksempel. Kombinationen af et komprimeret og dybt centerområde med delikat kantede egerlinjer der viser maksimal designydelse.

Fås i 18 til 20 tommer med ABE-godkendelse af Audi A3 til Audi A7, inklusive S- og RS-modellerne, BMW 3-serien til 6-serien, inklusive M-modellerne, samt Mercedes E-klasse til S-klasse, og mange flere , DOTZ Suzuka opfylder alle krav til synsfri montering. Det eksemplariske design garanterer et elegant-sporty look og understreger bilernes ydeevne.

I sort højglans og sort frontpoleret tilbyder den nye DOTZ-fælg med indpresninger fra ET 25 til ET 48 i fem dimensioner mange anvendelsesmuligheder. For alle BMW-elskere ligger en smal-bred montering også i kortene. 10x20-tommer-dimensionen er et rigtigt blikfang på grund af den konkave konstruktion.

At søge efter noget specielt gør hele forskellen - DOTZ Suzuka.

dotz suzuka aez dezent stahlrad alcar dotz suzuka aez dezent stahlrad alcar dotz suzuka aez dezent stahlrad alcar

 
dotz suzuka aez dezent stahlrad alcar