Matchende farver

Uanset om du vælger grå nuancer eller dristige farvekombinationer, er der ingen grænser for farvevariation og kreativitet på fælgmarkedet. I de sidste par år har industrien kontinuerligt udviklet sig og dækker nu et bredt spektrum af forskellige former og farvevariationer. På trods af de igangværende fremskridt spiller klassikere som sort, sølv eller grafit stadig en vigtig rolle i valg af farve. Normalt findes matte eller blanke variationer, som kan hjælpe med at skabe et individuelt udseende.
Pop-up_1

Fælge skaber folk
Hvis du kan lide en lidt mørkere type bil, vil en sort fælg forbedre det seje og mystiske look. Hvis du imidlertid kombinerer en mørk fælg med farverige lakeringer, bliver din bil et ægte blikfang. Både randen er sort og den slående maling kommer virkelig til deres egne i en sådan kombination. Mørke fælge med poleret front er også ægte blikfang.
Pop-up_2

Træk hovedpunkterne frem
Hvis dit mål er at fremhæve visse funktioner, foreslår vi, at du vælger grafit - blank eller mat - som vil sætte fokus på fælgdesignet. Denne kombination forbedrer kontrasten mellem bil og fælge, hvilket gør det til et godt valg for dem, der leder efter en elegant, men alligevel ekstravagant mulighed.

Pop-up_3

Allrounder blandt fælgene
alufælge i sølv bringer mere pragt ind i vores liv. De reflekterer ikke kun lyset, men de understreger også bilens lakering. Sølv passer til enhver bilfarve, er let at vedligeholde og kan kombineres på mange måder - en rigtig allrounder blandt fælgfarver.

Pop-up_4

Farverige alternativer
Og hvis det ikke er nok, kan du dyppe ned i malingsspanden og give din bil ekstra ”oomph” med farvede alufælge, der vil skabe opmærksomhed i miles omkreds. Kreativitet kender ingen grænser, når det kommer til fælgdesign.

Pop-up_5

Det, der tæller til sidst med hensyn til farvejustering mellem fælg og bil, er det overordnede look. Så hvis du vil være trendy, vil du nøje gennemtænke hvilke fælgfarver der matcher din bil, før du køber fælge.

Og det skader ikke at se på  DOTZ rim configurator. Med et par klik kan du få en forhåndsvisning af din foretrukne fælg og et førstehåndsindtryk af, om det overordnede udseende opfylder dine egne forventninger.Teaser