ET kraftfuldt hold – AEZ Panama på the Porsche Cayenne

I Vorarlbergs imponerende alpine verden fremstår denne duo som en utrættelig trailblazer. Porsche Cayennes elegante, men yderst udtryksfulde linjer passer perfekt ind i bjerglandskabet. Giganten i Porsche-stalden udstråler ikke kun kontakt med naturen, men med e-hybridmotor kører den faktisk miljøvenligt. Dens synkronmotor med permanent magnet producerer 130 hk, og i e-tilstand når den ca. 40 km. På grund af plug-in-hybridteknologi er brændstofforbruget lavere end i den almindelige SUV, men det største plus er kræfter: Takket være hybridmotoren er Porsche Cayenne hurtigere og mere kraftfuld end sine forgængere.

UDENDØRS LUKSUS 
Med Porsche Cayenne behøver du ikke opgive noget på vejen. Den komfortable ”stue” - fyldt med ny teknologi såvel som assistance- og infotainmentsystemer - tilbyder komfort i en elegant atmosfære. Dens høje smidighed, overbevisende langsgående og laterale dynamik, såvel som direkte styring og præcis sporsikkerhed gør Porsche Cayenne til en sjov tur.

Heavy Duty
For at Porsche Cayenne kan komme i gang, kræver den2,4 tons tunge SUV masser af bæreevne. Med AEZ Panama tilbyder AEZ den perfekte ledsager der findes i to farvevarianter. Fem-hullers montering og fjorten dimensioner gør at den ultrastærke fælg matcher næsten enhver SUV-premium-model. Fælgen er ECE-homologeret. Fælgens unikke design gør det svært at se, selv i fugleperspektiv, om vi ser på en multieger- eller krydsegerfælg.

Hjulene er et specielt blikfang, hvor Porsche Cayenne er monteret med AEZ Panama High gloss 10x21 på forakslen og 11,5x21 på bagakslen.
Ingen vejer for lang og intet bjerg for højt - Med den dynamiske duo: Porsche Cayenne og AEZ Panama.

Bild_1  Bild_2 

Bild_3  Bild_4