En Innovativ Duo

AEZ Steam møder Tesla Model 3.

Når vi tænker på e-mobilitet, tænker vi på Tesla-mærket. Med Model 3 er den næste mellemklasse sedangeneration nået Europa. Tallet 3 siger det hele, da modellen findes i tre forskellige varianter. Grundmodellen giver en rækkevidde på 409 km, inden 5-kWh-batteriet skal oplades. Performance-varianten tager dig så langt som 530 km, og du kommer yderligere 30 km videre, hvis du vælger 75-kWh-batteriet i Long Range-modellen.

Lydløs sprinter
Det er nu du skal holde øje med trafikken, for du hører ikke Tesla 3 komme. Performance-versionen går fra 0-100 km/t på 3,4 sekunder, hvilket opnås ved et hurtigt tryk på pedalen. Men pas på, energisk kørsel gør at du skal lade meget tidligere, og det kan tage seks til syv timer at oplade batteriet helt. Men selv her har Tesla et es i instrumentbrættet. Den 15-tommer berøringsskærm fungerer under opladningsprocessen og tilbyder masser af spil til et sjovt tidsfordriv.
Tesla-Model-3_1  Tesla-Model-3_4 

Assistent om bord
Boardcomputeren kan mere end underholde, det åbner en hel infotainmentverden, som gør det muligt at kontrollere næsten alt i bilen. Selvom menuens struktur er kompleks, er den let at lære. Det udvidede kørehjælpssystem holder dig fuldt opdateret med det resterende interval, og når du søger efter den næste ladestation, kan du blot skifte til autopilot. Automatisk skifte af bane, parkeringshjælp eller opkald til Tesla Model 3 fra parkeringspladsen er en del af servicepakken. Der skal dog udvises forsigtighed. Selv Tesla foreslår at lade mindst en hånd være på rattet under kørslen.

Fine handling
Man har ikke noget imod at holde hånden på rattet, fordi Tesla Model 3 lover præcision og en finjusteret kørselssensation. For en ideel køreoplevelse kan du afgive en anden erklæring ved hjælp af de rigtige legeringshjul. I dette tilfælde anbefales det at bruge AEZ Steam-grafit 8.5x20. Med sin kvintuple trimboring i centrumområdet og de 15 skarpe eger er hjulet et absolut blikfang. Det sporty-elegante multi-egerhjul er unikt, ikke kun med hensyn til udseende, men lover sammen med topkvalitet “Made in Germany” også en fremstillingsmetode i henhold til ECE-testmærket.
Tesla-Model-3_2  Tesla-Model-3_7

Vedr. ECE
AEZ Steam, uanset om den er i diamantskåret gunmetal eller grafitmat, er ECE-certificeret. Takket være ECE-godkendelse er certificeringen gyldig overalt i Europa.

En fremtid uden udstødningsgasser og uden yderligere papirarbejde - det er hvad duoen AEZ Steam og Tesla Model 3 lover.
Tesla-Model-3_3  Tesla-Model-3_8

Tesla-Model-3_6  Tesla-Model-3_5