Fire kantede ringe

Audi Q3 og AEZ Crest dark – en kombination af form og kvalitet

Selv de små bliver større på et tidspunkt, ligesom Q3. De er ikke kun de 10 cm i længden den er vokset med. Indvendigt kan man nu også sige det er en SUV, da rejsen på bagsædet er blevet meget mere komfortabel takket være mere plads og individuelt justerbare ryglæn. Derudover er der op til 1525 liter bagageplads.

Under hjelmen

Når det kommer til Q3-motoren, starter Audi alle klassikere med en 2-liters turbomotor og en 2-liters dieselmotor ud over en automatisk Quattro-model. Den mest økonomiske version vil være den 140-hk TDI, som vil blive lanceret i slutningen af 2019.

et veldæmpet interior
Når du har taget plads i bilen, er du næsten fuldstændig isoleret fra omverdenen. Audi lægger vægt på mere karakter og kombinerer det med banebrydende teknologi og kantet elegance. Det virtuelle cockpit kan betjenes med et tommelfinger, og den centrale berøringsskærm lover masser af indstillingsmuligheder.

ET design hit
Sporty moderne kurver med en kendetegnende kantlinje ... Det er den nye Q3s udvendige look. Den tredimensionale ottekantede single-frame grill og de typiske LED-forlygter er imponerende. Takket være den brede krop på toppen af skærmene og en mere lodret bagklap, sammenlignet med sin forgænger, udstråler Audi Q3 mere selvtillid og fremhæver SUV-udseendet endnu mere.

helt på linje med trenden
Stilfulde bilejere lægger vægt på meget stilfuldt design fra taget og ned til hjulene .AEZ Crest dark opfylder disse kriterier. Takket være en trendy finish og dobbelt kryds-eger, understreges det Audi Q3's sikre, sporty look. Den polerede yderkant på AEZ Crest dark i 8x20, 255/45 R20 gør fælgens udseende større og fremhæver SUV-looket.

Audi-Q3-on-AEZ-Crest-dark-1 Audi-Q3-on-AEZ-Crest-dark-2

Audi-Q3-on-AEZ-Crest-dark-3 Audi-Q3-on-AEZ-Crest-dark-4

Audi-Q3-on-AEZ-Crest-dark-5 Audi-Q3-on-AEZ-Crest-dark-6

Audi-Q3-on-AEZ-Crest-dark-7