En elektrisk kombination

To nyheder, overbevisende samspil - AEZ Panama dark møder Jaguar I-Pace.

Jaguar i et stort tigerspring: Når det luksuriøse bilmærke beslutter sig for at bygge en fuldt elektrisk bil, skal det være i form af en SUV. Den ædle gigant overstiger sine konkurrenter med hensyn til prisen, samtidig med at den tilbyder en yderst sofistikeret samlet pakke. Designet er aerodynamisk med en kort motorhjelm og den afrundede bagrude sikrer meget lidt luftmodstand, hvilket giver Jaguaren en rækkevidde på op til 450 km.

Med 2,2. tons er denne elbil bestemt ingen fjervægter, men ifølge specifikationerne kan den accelerere fra 0 til 100 på 4,8 sekunder. 4-hjulstrækket får helt sikkert hastigheden på Jaguar I-Pace op på ingen tid, med de to elektriske motorer, der hver især har 200 hk. Den dynamiske indstilling og perfekt vægtfordeling giver hurtige og præcise styreegenskaber og gør at Jaguaren kører væk i stilhed.

AEZ Panama Dark, med sit sporty-elegante udseende, perfekt konstrueret til 245/50 R20, er i harmoni med sin elegante tilstedeværelse. Det overordnede indtryk er visuelt forstærket af det geniale konkave design og egerne, der skifter mellem en poleret og en gunmetal finish. Specielt i SUV premium segmentet er AEZ Panama er en pålidelig følgesvend og den passer perfekt i 8x20 og er ECE godkendt til Jaguar I-Pace.

Fuldt opladet, tager Jaguar I-Pace på tur med AEZ Panama dark.

Jaguar-I-Pace-on-AEZ-Panama-dark (1) Jaguar-I-Pace-on-AEZ-Panama-dark (2)

Jaguar-I-Pace-on-AEZ-Panama-dark (3) Jaguar-I-Pace-on-AEZ-Panama-dark (4)

Jaguar-I-Pace-on-AEZ-Panama-dark (5) Jaguar-I-Pace-on-AEZ-Panama-dark (6)