perfekte legekammerater


Den ene er let og dynamisk, mens den anden udstråler en kraftfuld, men elegant tilstedeværelse. AEZ Strike og BMW X5 - med dette par vil du altid spille for at vinde.

BMW X5 ser massiv ud og har sande lederegenskaber i SUV-kategorien. Den ser endnu mere kraftfuld ud en sin forgænger i kraft af den ekstra længde på 3,6 cm og den ekstra 6,6 cm bredde, men især den store dobbeltnyregril, der pryder fronten på X5.

I en tid med klimaændringer har BMW ikke råd til at se den anden vej, og den nye model opfylder derfor alle udstødningskriterier. Og alligevel det stadig et kraftværk og takket være sekscylindrede motorer, to diesel og en benzinmodel med 340 hk, er kraft et fakta. Hvis du vil uden for asfalterede veje, kan du eventuelt bestille off-road-pakken. Med fire justerbare kørselsformer kan køretøjshøjde, 4-hjulstræk, gearkasse og kørselsassistent tilpasses vejforholdene, og takket være adskillige kørerassistentsystemer bliver kørslen en barneleg.

AEZ Strike bærer med lethed BMW X5’s to tons. Og fælgens dominerende, massive udseende forbedrer SUV'ens udseende. Den polerede front får den skarpkantede eger til at se endnu længere ud. Den sorte baggrundsfinish giver en vis lethed og dynamik.

Når duoen kommer ud for at lege, er der ingen der kan stoppe dem -
AEZ Strike med BMW X5.

BMW-X5-on-AEZ-Strike-(1) BMW-X5-on-AEZ-Strike-(2)

BMW-X5-on-AEZ-Strike-(3) AEZ

BMW-X5-on-AEZ-Strike-(5) BMW-X5-on-AEZ-Strike-(6)