VOREs passion

Fra den første skitse til forsendelsen

Fem-, syv- eller et multi-egerfælge? kryds-eger eller dobbelt-eger? "Det vigtigste er lidenskab," forklarer AEZ-chefdesigner Christian Haderer. "Helt siden mine teenageår har jeg haft en passion forto ting - biler og design," siger designeren. Som producent af sikkerhedsrelevante komponenter til biler er passion en af de vigtigste ting for AEZ. Dette "livsmotto" afspejles i alle udviklingsmæssige trin, fra den første skitse til det færdige produkt.

AEZ production “Made in Germany”
Under hele fremstillingsprocessen gennemgår alle letmetalfel løbende test i henhold til de højeste kvalitetskriterier for dimensionsnøjagtighed, materialehomogenitet, overfladekvalitet, tæthed og visuelle defekter. Nye design og ny udviklede fælge testes af
TÜV Austria og TÜV Nord for maksimal bæreevne før fælgene sættes i produktion.

Vigtigt håndarbejde
På trods af et højt niveau af automatisering er den menneskelige faktor afgørende i den komplekse produktionsproces af AEZ-fælge. Fremstillingen af alufælge udføres ved lavtryksstøbning, hvor flydende aluminium presses fra underdelen ind i den permanente form - fælgformen - ved hjælp af en slange. Dette efterfølges af en præcisionsafdrejning af grater. Den efterbehandling, udføres i hånden. I det næste trin tildannes bolthuller og ventilhul.

SR3 paint
Forkortelsen står for "Salt Resistant", mens tallet refererer til en 3-lags proces - grunder, farvelakeringt, klarlak. Grunderen er altid en ultrahård pulvermalning i sort eller lysegrå, påført elektrostatisk og derefter "bagt på" ved 210 ° C i 45 minutter. Som den faktiske "farvebærer" påføres en moderne vådlak ved ca. 180 ° C. Som en gennemsigtig forsegling og første forsvarslinje mod miljøpåvirkninger bruges en premium klarlak til den endelige overfladebehandling.

Organiseret kaos 
Det er 49 meter bredt, 100 meter langt og 24 meter højt, og inde i det er der ren kaos. Vi taler om ALCAR-koncernens højteknologiske højlager i Balve, Nordrhein-Westfalen, Tyskland. Her venter op til 700.000 alufælge på handelspartnere over hele Europa.
Det er vores passion.

Vores passion. Din fælg.

AEZ production (1) AEZ production (2)

AEZ production (3) AEZ production (4)