Når 608 HK brøler

den endelige version af DOTZ DD2.JZ videoen

Efter den officielle verdenspremiere på "The Beast" ved 2018 Essen Motor Show, forsvandt rummelen DD2.JZ lidt på grund af sæsonen. Lige til forårssæsonstart kommer DOTZ så med den helt nye video om den ekstravagant tunede køremaskine.

En spøgelsesby kommer til live
Hvor livet en gang var fyldt af med spil, underholdning og høj musik, har der nu været helt stille i de seneste årtier. Consonno, en spøgelsesby i Lombardiet i det nordlige Italien, tjener som en unik kulisse for en perfekt præsentation af hestekræfterne. Spøgelsesbyen skulle have været "Hvis du er på udkig efter et ekstraordinært sted får du øjeblikkeligt ”gåsehud” når du kommer til Consonno” siger Christian Haderer, DOTZ DD2.JZ projektleder, når han beskriver filmoptagelsesstedet

Af adrenalin og hjertebanken
Lyden af "The Beast" gav hele filmholdet hjertebanken. Det blev yderligere forstærket af de tomme bygninger, som lyden af de brølede 608 hk brølede frem og tilbage mellem, blev der skabt en tilstrækkeligt lydscene uden brug af ”specialeffects”. Når man trådte på gassen eksploderede adrenalinniveauerne - lige den rigtige sted at være for enhver bilfreak.

På grænsen af det fysisk mulige
En vovehals tager udfordringen op - Dominic Tiroch, tidligere Østrigs yngste Formel Masters kører, drift, stuntkører og DOTZ Team Rider. Han har dristige kørselsmanøvrer i blodet, og turistattraktionen, der var faldet i dvale, blev med et en arena for dristig drifting indhyllet i masser af røg.

 Specialbyggede sko til monsteret
Som fælgfabrikant kommer to ting naturligt til DOTZ. For det første det perfekte design. Og for det andet, 100 procent teknisk godkendte løsninger. Kombinationen af begge resultater resulterer i et gennemført fælgkoncept. Derfor, især for projektbilen DD2.JZ, gik vi hele vejen for at nå frem til en optimal løsning. De motor- og karosseritekniske tilpasninger krævede igen Christian Haderers  kernekompetence: Det perfekte fælgdesign.
Resultatet: DOTZ Misano Concept, en smedet konkav tredelt fælg med maksimal dybde, som er optimeret til bilen i alle henseender, og desuden også en tuningfælg skabt ud fra Misano Concept. Maksimalt tynde egerpar, som ligner sarte stemmegafler, gør de nye Misano fælge ekstraordinære.
DOTZ Misano (gadeversion) fås nu hos velassorterede specialistforhandlere.

Fakta & tal: DOTZ Misano gunmetal or gunmetal front-polished
Dimensioner: 7.5x17, 8.0x18, 8.0x19, 8.5x19, 9.5x19, 8.5x20, 9.5x20 tommer
Finish: gunmetal eller gunmetal/poleret
Konstruction: Helstøbt, 5-huls boringer
Bæreevne: op til 740kg
TPMS: 100% TPMS fit
ABE: til mange bilmodeller
Garanti: 3 år

Dotz DD2JZ (7) Dotz DD2JZ (8)

Dotz DD2JZ (1) Dotz DD2JZ (2)

Dotz DD2JZ (3) Dotz DD2JZ (4)

Dotz DD2JZ (5) Dotz DD2JZ (6)