DEN NYE DOTZ Misano grey
Perfekt form og et klart signal – DOTZ Misano grey ser federe ud end de andre!

DOTZ har måske ikke genopfinde alufælgen, men forudsætningen for dens design var meget klar: "slå alle andre". Derfor blev det allerede i udviklingsfasen gjort klart, at et unikt design gør hele forskellen. Og for at gøre det endnu bedre, tilføjede DOTZ en ekstra dosis af teknologi, kraft og dygtighed.

Navnet siger det hele
Alt dette kombineret i en alufælg - DOTZ Misano grey. Navnet er ikke et tilfælde, da det henviser til "Misano World Circuit Marco Simoncelli". Den italienske racerbane står for Moto GP, Superbike og DTM - som alle får en motorsportfans hjerte til at slå hurtigere.

Designet – et sandt mesterværk
Fra en konceptudgave til DOTZ-projektbilen DD2.JZ opstod en fælg med et helt nyt design. forskudte eger giver et særligt aggressivt og kantet udseende. Den konkave konstruktion, der opnår "maksimal ydeevne" takket være teknisk ekspertise, og de ekstra smalle egerpar, der gør fælgen delikat, er hjertet og sjælen i DOTZ Misano grey.

En høj belastning og ABE godkendelse gør det muligt for mange bilmodeller at smykke sig med den nye DOTZ fælg. Uanset om den er lille eller stor, fra Audi A3 til A5, BMW 1 til BMW 5, ny eller klassisk bil: DOTZ Misano grey er multifacettet som ingen andre.

Fakta og tal: DOTZ Misano Grey
Dimensioner: 7.5x17, 8x18, 8x19, 8.5x19, 9.5x19, 8.5x20, 9.5x20 tommer
Finish: gunmetal
Konstruction: helstæbt, 5-hulsudførsel
Bæreevne: up to 740 kg
TPMS: 100% TPMS fit
ABE: til mange bilmodeller
Garanti: 3 år

Dotz Misano grey (1)Dotz Misano grey (2)Dotz Misano grey (3)Dotz Misano grey (4)Dotz Misano grey (5)Dotz Misano grey (6)

Dotz