Stilfuld og ultramodernE – 
lige som en Volkswagen skal være

VW slår den ud af parken. Kun én fælg kan holde trit - AEZ Strike.

Større, bredere, mere kraftfuld 
Med sin SUV-serie er VW velplaceret, men toppen af poppen er Touareg. Derfor er den nye model er da også bredere og længere end sin forgænger. Det læger man mærke til i bagagerummet, som nu kan indeholde op til 1800 l, når bagsædet er foldet ned. Det eneste VW har tabt er vægt, idet den er reduceret med næsten 106 kg.

Et elegant interiør 
Touareg er en ægte VW luksusbil. Det ses tydeligt i det øjeblik du kommer ind i bilen. Den værdige atmosfære er skabt med træapplikationer, krom og aluminiumsdetaljer. Med undtagelse af de velkendte og solide volumenkontroller er "knapperne" forsvundet fra instrumentbrættet for at give plads til det helt nye infotainmentsystem "Innovision Cockpit".

Under motorhjelmen
Indstigningsmodellen er en V6 turbodiesel med 286 hk, 4-hjulstræk og 8 gear automatisk gearkasse, efterfulgt af en 3-l TDI med 230 hk og V8 diesel med fire liters motor og 421 hk. En 3-l benzindrevet model med 340 hk er også tilgængelig. I og med at VW tænker på miljøet kommer Touareg også som en plug-in hybrid med 367 hk.

Kun én kan følge med
VW Touareg lover styrke og kraft. Dette kræver et stærkt hjul. AEZ Strike 9x20 er det perfekte fælgvalg. Det er ikke for ingenting, at den er kaldet "Strike". Fælgen er velegnet til høje belastninger og er derfor den ideelle sparringspartner til højtydende SUV'er. Med ti smalle egerpar, der løber helt ind i fælgmidten, giver de et dristigt og kraftigt udseende. Den unikke SR3-maling lakering giver mulighed for en stilfuld rejsekammerat i mange år.

To sikre valg ta’r på turné med en masse stil, hver især i sin helt egen klasse - AEZ Strike og VW Touareg.

VW-Touareg-on-AEZ-Strike- (1) VW-Touareg-on-AEZ-Strike- (2)

VW-Touareg-on-AEZ-Strike- (3) VW-Touareg-on-AEZ-Strike- (4)

VW-Touareg-on-AEZ-Strike- (5) VW-Touareg-on-AEZ-Strike- (6)