ILTER og skarp, og dog solid

Volvo XC40, en compact SUV, helt sin egen med AEZ Raise.

En rigtig stor lille en
Med 4,43 meter er dette ikke den største SUV, men den ser stor ud. Den høje grill og den fremstående kofanger får XC40 til at se godt ud.

Beskedenheden sejrer
Det indvendige rum er typisk skandinavisk: Det er ingen dikkedarer og tilbyder alligevel alt, hvad du behøver, såsom den traditionelle vertikale infotainment berøringsskærm i midterkonsollen. For den ekstra ”pift” kan du give indretningen et strejf af farve. Som et alternativ til standardudstyret "Kinetic" kan du vælge mellem "Momentum", som kommer med lædersæder og infotainment "Sensus" og "R-Design", som yderligere tilbyder kromdetaljer og sporty accenter.

Tværs gennem byen med god assistance
Trafikskiltegenkendelse, der angiver hastighedsgrænser, parkeringsassistent, blindvinkelovervågning og et kollisionsadvarselssystem, herunder en nødbremsefunktion, muliggør lettere manøvrering i myldretiden. Det automatiske stop-start-system hjælper dig i kø kørsel og hjælper med at reducere forbruget.

Levering med garanti
AEZ Raise 245/45 R20 hjælper med at give Volvo XC40endnu mere højde. Det Y-formede eger design og den polerede front er øjeblikkeligt iøjnefaldende. Fælgen har ikke kun visuelle højdepunkter, men AEZ Raise er også ECE-godkendt, lige til at montere på bilen.

Med AEZ Raise står intet i vejen for Volvo XC40s oprykning til en ny liga med by SUV'er.
Volvo XC40 with the AEZ Raise (1) Volvo XC40 with the AEZ Raise (2)

Volvo XC40 with the AEZ Raise (3) Volvo XC40 with the AEZ Raise (4)