Pure Black Performance
DOTZ SP5 Black Edition: a limited edition!

Med SP5 Black Edition tilbyder DOTZ nu en helt sort fælg, til dem der elsker fart over feltet. Den nye 5-egerde fælg med en sort mat finish får folk til at dreje hovederne. SP5 Black Edition trækker tråde til DOTZ mærkeloyalitet og viser at DOTZ højkvalitetsalufælge polariserer.

Det særlige træk ved de fem eger iSP5s moderne designsprog er det tredimensionale udseende. Den stærkt konkave hjulkonstruktion er i tråd med de seneste amerikanske fælg- og tuningstendenser, der understregede den høje "Special Performance" -faktor på DOTZ SP5, som er tilgængelig i 18 til 20 tommer for en række europæiske bilmodeller.

Stilfuldt gennem stride vintre
På grund af sin iøjnefaldende finish i matsort har alufælgen alt det, der kræves for at klare hårde vintre takket være den høje kvalitet, innovative SR3-malingsteknologi. Forkortelsen står for "Salt Resistant", mens tallet refererer til 3-lags proces - grunder, farvelak, klarlak. Kombineret med den matsorte lak vil der ikke komme skade på dit hjul i vinterens snespalt, vejsalt og lignende.

Fakta: Dotz SP5 Black Edition


Dimensioner: 8.0x18“, 8.5x19“, 9.5x19“, 8.5x20“, 9.5x20“
Finish: matsort
Konstruktion: Helstøbt, 5-huls applikationer 
Bæreevne: op til 735 kg
TPMS: 100% TPMS fit
Garanti: 3 år

DOTZ SP5 Black Edition (1)DOTZ SP5 Black Edition (2)DOTZ SP5 Black Edition (3)DOTZ SP5 Black Edition (4)