Fuld damp gennem vinteren

AEZ Steam graphite: sjov og stil inkluderet

Våd. Kold. Glat. Når det vinterlige vejr kommer, anbefaler vi at du forbereder dig så godt som muligt. AEZ Steam graphite viser, at du ikke behøver at gå glip af sjov og stil på trods af det kolde vejr. De mange eger og det klassiske udseende strider sig vej gennem vinteren med fuld fart og uden stop. Dens udseende fremhæver Mercedes E Cabrioletens sporty touch. Associationen med turbiner er med fuldt overlæg. "Steam" er i detaljerne.

Gråelegance
Disse stilfulde aluminiumfælge med deres elegante og trendy farve, grafitmat, giver en slående modvægt til den vinterlige atmosfære. Deres førsteklasses lakering er et klart must-have der pålideligt beskytter mod vejsalt og aggressivt vejr.

Vintersikker takket være SR3
Bogstaverne står for "salt resistant", mens tallet refererer til den 3-lags proces - grunder, farvelak, klarlak. Men ud over det effektive udseende er Steam graphite også overbevisende fra et teknisk synspunkt. Desuden er fælgen med dens mange størrelser de ideelle valg til kraftfulde køretøjer med For/bag dækkombination.

ECE - Prikken over i'et
AEZ har sat en stopper for irriterende godkendelser og papirarbejde med den nye Steam graphite, der tilbyder en ECE-aluminiumsfælg, der kan monteres på en række bilmodeller uden at kræve GOP eller andre godkendelser.
Det er sådan vinteren bør være!

AEZ Steam graphite 224x130 (1) AEZ Steam graphite 224x130 (2)

AEZ Steam graphite 224x130 (3) AEZ Steam graphite 224x130 (4)