DD2.JZ: resumé del 2
Metamorfose del 1 – rygter afsløret

DOTZ-værkstedet arbejder for fuld kraft. ”The Beast” som DD2.JZ kaldes uofficielt, har med succes gennemført den første vigtige del af dens metamorfose efter en motorombygning til 2JZ GTE-motoren. Dette resulterede i et betydeligt ydelsesforøgelse, som blev opnået ved en Garrett GTX 4088R turbo i kombination med en 4-tommer specialfremstillet forrør. Chassiset består af et højtydende luftaffjedring fra Lowrider, der leveres med 3H luftstyring og højdesensorer. For ikke at miste kontrollen bliver der ikke sparet på bremsesystemet, i det ”The Beast” i den sidste ombygningsfase får et 6-stemplet sportsbremsesystem fra K-Sport og dertil en perfekt justeret hydraulisk håndbremse, selvfølgelig fra samme fabrikant, da drifteren skal holdes i stramme tøjler. Sikkerhedscellen i cockpittet er fra Wiechers og har vist sig at være en udfordring på grund af begrænset plads til ar skrue og svejse. Svejsning der blev udført med 100 % nøjagtighed og stålrør til at give den nødvendige stabilitet.

Mand & maskine - ergonomien
Vi kan ikke længere forestille os kontorer uden videnskaben om præstationsevne. Christian Haderer, som har ansvaret for DD2-projektet, har sørget for den rigtige arbejdsplads i forhold til en ergonomisk arbejdsstilling: Bride sportssæder VIOS II, monteret på specialfremstillede sædebeslag. Takata 6-punkts sele i mintgrøn giver en korrekt og frem for alt reducering af g-påvirkning. I et forsøg på at skabe en god fornemmelse i dette ekstreme arbejdsmiljø er hele det indvendige trim blevet udskiftet med Alcantara. Håndlavet og individuelt tilpasset af en møbelpolstrer så DOTZ-projektbilen nu fremstår med et ekstraordinært udsøgt arbejdsmiljø.

Rygterne iser sig at være sande
Ved IAA 2017 blev mange rygter bekræftet. BMW lancerer definitivt en ny version af Z4. På dette års Goodwood Festival of Speed fremlagde Toyota - for første gang - Supra A90 prototypen. Supra prototypen viste det allerede: Den nye udgave af den legendariske Toyota superbil er en realitet. Sommetider viser rygter sig at være sandt - heldigvis!

Næste trin: DD2 udvendigt design. Rygterne siger at DD2 vil blive afsløret på Essen Motor Skow 2018

Se hvad der er sket indtil nu.


aez dotz alcar configurator stahlrad dezentaez dotz alcar configurator stahlrad dezentaez dotz alcar configurator stahlrad dezentaez dotz alcar configurator stahlrad dezentaez dotz alcar configurator stahlrad dezentaez dotz alcar configurator stahlrad dezent