DEZENT NYHEDER: TZ & TZ-c
Trendy. Made in Germany. lige til at sætte på bilen.

Fem dobbelteger, bæreevne op til 810 kg pr. fælge, tre farvevariationer og lige til at sætte på p.g.a ECE godkendelserne. Dette er nøgleværdierne for de nye DEZENT flagskibe.

veldesignet allround-fælg
Med de tre farvevariationer sort/poleret, mat grafit og klassisk sølv, det velbalancerede design og det dybtliggende center understreges de dobbelte egerpar.

Originale centerkapsler og bespænding kan anvendes
DEZENT car-specific wheels er fælge der er specielt udviklet til en bestemt bilmodel. Når man monterer disse fælge skal der ikke bruges centerringe og oftest kan den originale bespænding og centerkapsel også bruges.d.

ECE
ECE godkendelse korresponderer med TÜV som udgangspunkt og den gælder også i hele Europa. Syn af bilen er ikke nødvendig da fælgens specifikationer svarer 100% til bilfabrikkens fælge. der skal ikke medbringes dokumenter i bilen .

TZ : Den nye ECE Dobbelt Eger fra DEZENT.
Den nye DEZENT TZ er en universel, trendy dobbeltegerfælg, der matcher en bred vifte af bilmodeller, ikke kun designmæssigt. På grund af overfloden af ECE-applikationer er alufælgen teknisk alsidig og nem at bruge.

Applikationsmulighederne for biler med 4- og 5-huls boring spænder fra 15” til 19” DEZENT TZs sporty elegance giver biler som VW Golf, VW Passat, VW T-Roc, VW Tiguan, Skoda Karoq og Skoda Kodiaq, Audi A4 Avant, Audi Q3, Q5, BMW X1, X2 og X3 samt Mercedes C-Class-modellerne et ekstra blikfang. Ud over den ovennævnte ECE-godkendelse for en lang række modeller tilbyder den tyske kvalitetsproducent DEZENT TÜV-certificeringer til en række andre modeller. Uanset ECE eller TÜV, sparer bilejerne besværet med registrering. Kort sagt: Montér dine fælge og kør!!

DEZENT TZ graphite, TZ, TZ dark – Data & Fakta:
Dimensioner: 6.0x15, 6.0x16, 6.5x16, 7.0x16, 6.5x17, 7.0x17, 7.5x17, 8.0x17, 7.0x18, 7.5x18, 8.0x18, 7.5x19, 8.0x19 tommer 
Konstruktion: helstøbt, 4- og 5-huls boring
Finish: sølv, mat grafit, sort/poleret
Bæreevne: op til 810 kg
TPMS: 100 %  TPMS fit
TÜV: ja
ECE: VW Golf, VW Passat, VW T-Roc, Mercedes A-Class, C-Class, Audi Q3, Q2, Q5, BMW X1, X3, og mange andre.
Garanti: 3 år

TZ-c : ECE Dobbelt Eger specielt til BMWer
Den nye DEZENT TZ-c er specialdesignet og konstrueret til biler med propellogoet. På grund af overfloden af ECE-applikationer har alufælgen den perfekte tekniske pasform til BMW 5-serien, BMW 6-serien og BMW 7-serien. ”Car-specific wheels” er nøgleordet her – original bespænding og navkapsler kan anvendes.

DEZENT TZ-c til biler med 5x112 boring findes i 7,5x17” og 8,0x18”. Den sporty elegance som DEZENT TZ-c har giver biler fra den tyske premiumproducent BMW et ekstra blikfang. Ud over den ovennævnte ECE-godkendelse tilbyder den tyske kvalitetsproducent DEZENT TÜV-certificeringer for en række andre modeller. Hvorvidt ECE eller TÜV, sparer bilejerne besværet med registrering. 100% teknisk verificeret. Let at montere og et perfekt alternativ til dyrere originalfælge. Kort sagt: Montér dine fælge og kør!!

DEZENT TZ-c dark, TZ-c graphite, TZ-c – Data & Fakta:

Dimensioner: 7.5x17, 8.0x18 tommer
Konstruktion: cast, one-piece, 5-hole attachment
Finish: sølv, mat grafit, sort/poleret
Bæreevne: op til 810 kg
TPMS: 100 % TPMS fir 
TÜV: ja
ECE: BMW 5 Series, BMW 6 Series, BMW 7 Series og mange andre
Garanti: 3 år


aez dotz dezent stahlrad alcar configurator aez dotz dezent stahlrad alcar configurator aez dotz dezent stahlrad alcar configurator
aez dotz dezent stahlrad alcar configurator