AEZ Forged Serien
første klasses kvalitet gør hele forskellen
 
Tradition og modernisme går ofte hånd i hånd. Nogen gange er de endda kombineret i et ultimativt  produkt. 
Med AEZ Forged Serien,  præsenterer AEZ topkvaliteten inden for aluminiumsfælge.

AEZ Steam.forged er den først smedede AEZ fælg med ECE godkendelse, så den kan monteres på Tesla S & X uden yderligere godkendelser.

Smedede aluminiumsfælge har en lang tradition. Bilindustrien startede de første test tilbage i 1930erne og siden da er der sket mange ting. 

 
aez dotz dezent stahlrad konfigurator felgen wheels 
 

MAKSIMAL reduktion

 
Smedede aluminiumsfælge har sin oprindelse i motorsport. Som grunde kan vi nævne høj stabilitet, meget lav vægt og som følge heraf egner de sig perfekt til sportslig kørsel. Dette giver den smedede fælg en fordel over for støbte fælge og på trods af højere omkostninger bliver mange bilejere overbevist om, at den smedede fælg giver ultimativt raffinement. 
AEZ Steam.forged er ECE godkendt så den kan monteres på bilerne uden yderligere godkendelse.
AEZ FORGED SERIES DOTZ DEZENT STAHLRAD KONFIGURATOR
 

vedligeholdelsesfri forfinelse


AEZ tilbyder Steam.forged eksklusivt til Tesla som forskudt montering i størrelserne 8.5x21 og  9x21 til Tesla S og i  9x22 og 10x22 til Tesla X. Vægt spiller en vital rolle for de sporty biler fra Tesla Motors. Derfor fokuserer AEZ, i første omgang, på disse biler med Forged.Series for at garantere ren ydelse.

SUSBÆREDYGTIG MOBILTETSFREMTID

Udviklingen i de seneste år har tydeligt vist foranstaltningerne for en ny mobilitet. På grund af de højeste materielle egenskaber spiller smedede fælge en stadig vigtigere rolle i bilindustriens fremtidige krav.
aez forged series dotz dezent stahlrad konfigurator

 

AEZ FORGED DOTZ DEZENT STAHLRAD KONFIGURATOR

 

AEZ FORGED DOTZ DEZENT STAHLRAD KONFIGURATOR

 

AEZ FORGED SERIES DOTZ DEZENT STAHLRAD KONFIGURATOR

 

AEZ FORGED SERIES DOTZ DEZENT STAHLRAD KONFIGURATOR

 

AEZ FORGED SERIES DOTZ DEZENT STAHLRAD KONFIGURATOR

 

 
MAKSIMAL VÆGTOPTIMERING

Råmaterialet aluminium 6061 T6 anvendes hovedsageligt i luftfartindustriens letvægtskonstruktioner og det giver de bedste forudsætninger for smedede fælge. Teknisk udnytter AEZ, med den nye fælg, alle muligheder, hvilket giver en fælg med elegante slanke eger og optimeret ydeevne. På trods af en vægtreduktion på 30 procent klarer AEZ store belastninger og øger samtidig rækkevidden.
Dette gøres muligt ved en sofistikeret smedteknologi, der når højere styrker ved lavere materialetykkelse sammenlignet med almindelige alufælge. Både visuelt og teknisk tager AEZ et skridt videre og raffinerer aluminiumsfælgen med en keramisk finish. Derudover får hjulet en ultrahård, gennemsigtig akryllakering til at beskytte overfladen.

AEZ Steam.forged – Fakta og tal:

Dimensioner:
8,5x21, 9,0x21, 9,0x22, 10,0x22 tommer
Finish: keramisk poleret
Konstruktion: smedet
Bæreevne: 
op til1030 kg
TÜV:  ja 
ECE:
Tesla Model S og Model X
TPMS:
100 % TPMS-FIT

aez dotz dezent stahlrad konfigurator wheels felgenaez dotz dezent stahlrad konfigurator wheels felgenaez dotz dezent stahlrad konfigurator felgen wheels 
aez dotz dezent stahlrad konfigurator felgen wheels